Merhaba sevgili Turk Hack Team Ailesi, bu konumda sizlere SEO çalışması yapmak için ceza alabileceğiniz konulardan bahsedeceğim bir yazı hazırlamaktayım. Umarım herkes adına yararlı ve güzel bir konu olacaktır.

Google?dan ?Penalty? (Ceza) Görmek Istemiyorsanız, Bunları Yapmayın!
Arkadaşlar sıralamada yer almak için SEO adına yapılan bazı hatalar vardır bu hatalar sizlerin Google tarafından ceza almanıza neden olmaktadır. Bu konumda da sizlere dikkata almanız gereken ve yapmamanız gereken hususlardan bahsedeceğim.

Sıralama Savaşları!
Birçok firma aramalarda daha üst sıralara çıkabilmek için, ücret karşılığında sunulan sahte hit konularına başvurdular. Sahte anahtar kelimeler gibi birçok etken kullanılarak Google?ı yanıltmak için birçok düzmece taktik uygulandı. Bunlar Google'ın arama kalitesine zarar verdi.

Google Güncellemeleri
Google'ın bu soruna güncellemeleri algoritma güncellemeleri ile çözüm buldu. İlk güncellemeler habersiz şekilde yapılıp kaliteli içeriklere odaklanmıştı. bu yüzden de, günümüzde konu SEO olduğunda kaliteli içerik gibi bir çok kavram sürekli karşımıza çıkıyor! imla kuralları olsun, imla yanlışları olsun, makalenin uzunluğu olsun, Google artık her şeyi tafsilatlı bir halde denetliyor ve puanlıyor diyebiliriz.

Google?ın Ceza Verdiği Hatalar
=> Gelişi güzel açılan içerikler. Rastgele açılacak içeriklerin açılmaması daha iyi olacaktır.
=> Ücretsiz hosting şirketleri ile çalışıyorsanız hoş olmayan reklamlar ile sitenize zarar verebilir.
=> Özellikle aldatma anahtar kelimelerini sakın denemeyin! Doğru anahtar kelimeler kullanın.
=> Adsense programına katılmak için mutlaka 18 yaşınızın üzerinde olmanız gerekli.
=> Google'ın anladığı sahteliklerin başında ise kopya içerikler yer almakta. Bunları kullanmayın.

Geri Dönüş ve Yanıtlarınız Bekliyorum. Benim için önemliler. :))
Konum bu kadardı arkadaşlar, hepinize vaktinizi ayırdığınız okumaya uygun görüp de okuduğunuz için teşekkür ediyorum. Saygılarla iyi forumlar.. :mml
//Konu alıntı içermektedir!