ANNE, dunyada karşılık beklemeden borek yapan tek insandır.
Karşılıksız sevginin ete kemiğe burunmuş halidir..!
Ne kadar uzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli turudur,
Yağlı bile olsa tiksinmeden sacını okşayan, kucağına yatıran, opup koklayan tek varlıktır,
Meleğin sut verebilenidir.
'Yarasın' diye muhallebinin icine ciğer katarak, cocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
Yemek yemeyen cocuğun dikkatini cekmek icin elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı cocuklarıyla bozmuş, gobek bağı kopsa da, yurek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık, utu, vb. yaparken bile otomatik olarak cene calan, kendi kendine konuşan, 'kadın dırdırı' denen mereti erkeklere daha kucukten belletendir.
Yemek uzmanı, duzen insanıdır.
Yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yurutendir.
Dizi dizi incidir, lakin gerektiğinde, laf sokma dalında da birincidir.. !
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, 'amaaan ben sana daha guzelini bulurum' diyebilen
komik bir karakterdir. ..
'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni emi aslan evladım.
Kara borulcem benim, optum annen' şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına gore yorumlayan bilişim duşmanıdır...
AMA ...
AMA dunyanın en guzel kucağına sahip, en guzel kokan, harikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde 'iyi ki doğurmuşum ulen seni' diyen, benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan guc abidesidir.
Evde bir yere uzandığınız an, orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından, temizlikci gelecek diye evi temizleyen, balans ayarı kacmış, sevimli, tatlı, guzel bir temizlik manyağıdır...
Mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tur tatlı canlıdır...
Evrendeki tum sevgilerin guclerini birleştirdiği sulugoz abidesi bir yaratıktır..!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu gorunce, cocuğu mezun olunca, cocuğu gol atınca, cocuğu hasta olunca, cocuğu askere gidince, cocuğu harclıklarından 5 dolar biriktirdi diye, dolar yukselince, velhasıl buna benzer bir suru şeye anında ağlayabilen, bu mesajı okurken bile duygulanıp - gozleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.
Coook uzakta dursa da yakın hissedilen, cok yakınında dahi olsa canı hep istenen, asla vazgecilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını, varlığına armağan edebileceği,
*** ıslak - kuru ama heeeep duygulu*** VEEEEEEE!
en onemlisi; kıcı başı oynamayan tek kadın modelidir...
emeğe saygı
+reppp verene +reppppppp verilir
her yoruma +rep
terazi solda
alıntıdır