Kotu biten ilişkilerin sonunda strese girilmemesi icin ne yapılması gerek?

ASLA ARAMAYIN
Ne olursa olsun, her zaman başınız dik olmalı. Ayrılıktan sonra bir anlık ozlemle sesini duymak icin aramak yada ozlediğinizi belirtmek icin asla aramayın. Bir sure zarfında sessiz kalmayı tercih edin. Siz ne kadar kendinize guvenirseniz o kadar cekici olursunuz. Caresiz bir kadın asla cekici değildir.

SERT ARKADAŞLARINIZLA GORUŞUN
Eski sevgilinizi cok ozlediğiniz bir anda sizin uzulduğunuzu goren bir arkadaşınızın bir anlık, sizi onu aramanıza yonelik telkinlerine karşı dikkatli olun. Sizin o an uzulduğunuzu goren arkadaşınızın size bir an iyilik yapmak icin verdiği tavsiye, sizi daha cok uzebilir. Ayrılık doneminde daha sert arkadaşlarınızla goruşmeniz, sizin yararınıza olacaktır.

ESKİNİN ESKİSİNİ DE ARAMAYIN
Yenisinden ayrıldıktan sonra eskisine donmek zaten sacmadır. Unutmayın onlardan da ayrılırken aynı uzuntuyu yaşadınız. Bir anlık boşluğunuzu sizi daha da uzebilir.

DİNLEDİĞİNİZ ŞARKILARA DİKKAT
Duygusal şarkı dinlemek icin asla bu donemi secmeyin. Daha haraketli muziklerle eğlenmeye calışın. Unutmayın romantik şarkılar her zaman, eskileri hatırlatır ve sizi bunalıma iter.

TAKİP ETMEYİ BIRAKIN
Facebook, Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde, eski sevgilinizin her paylaşımından pay cıkarmayın. Unutmayın; onu her zaman ne yaptı diye kontrol etmek; acınızı daha da artırır. Eğer ben kendime hakim olamıyorum diyenlerden iseniz, yapabileceğiniz en iyi şey hesabınızı kapatmak ya da onu arkadaş listesinden silmek olacaktır.

AŞK ACISI SONSUZA KADAR SURMEZ
Unutmayın her acı birgun diner. Coğu zaman insanlar bu acının sonsuza dek kalacağına inanır ama hic bir aşk acısı sonsuza kadar surmez. Bunu yapmakla, belki gercek aşkı elinizden kacıracaksınız.

KARŞINIZA İLK CIKANLA UNUTMAYA CALIŞMAYIN
Elbette birgun başkasıyla tanışacaksınız ama hemen değil. Tanıştığınız insan belki size uygun olabilir. Ama ayrılık evresinde yeni bir ilişkiye doğru atılan her adım, ayrılık acısını unutmak adına atılmış ise size zarar verecektir. Hic acelesi yok; kusursuz bir zamanda daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz.