Tarzlardan anlayan 20 kadın anlatıyor. Tarz sahibi olma isteyen bir erkeğin bittiği anlar... Siz farkında olmadan yaptığınız giyim hatalarını bu kadınlar yuzunuze vuruyor....

Tuğba Karaca
Takım elbise giyen erkeklerde ceketin altından duğmeleri acık beyaz bir yaka cıkmasından hic hoşlanmıyorum. Bir erkek takım elbise giydiğinde kravat taklamlı. Kısa paca pantolondan hic hoşlanmıyorum. Oturduğu zaman pantolonun kayıp altından corapların gorunmesine tahammul edemiyorum

Dilek Hanif
Kesinlikle beyaz corap ilk aklıma gelen en kotu şey. Tabi ki deri ayakkabıyla giyilmesi. Kyafetler klas renkler az ve oz olmalı.

Esin Maraşlıoğlu
Bir erkekte yuksek belli pantolon ve patolon askısından hic hoşlanmıyorum. Beyaz corabı ise soylemek bile istemiyorum. Kısa pacalı pantolon ve ince corap buna dahil. Bol gomlek ve bol kazakları hic sevmem. Bir erkekte kravat ve ceket gormek isterim.

Deniz Pulaş
Yuksek belli jeanler ve icine sokuşturulan kazak veya gomleklerle giyilmesi. Bana gore bir erkek duzenli traş olmalı temiz gorunmeli. Pahalı ve marka giyinmesi onemli değil.

Demet Akbağ
Bir erkek yaşına ve konumuna dikkat ederek giyinmeli.Son moda tişortler,gomlekler, rengarenk giyim... Boyle nar ciceği gibi gorunen kıyafetlerden hoşlanmıyorum. Bazen o kıyafetlerin kadın icin mi erkek icin mi olduğunu anlamıyorum. Belli bir yaşın ustundeki erkeklerde bu tarz abartı giysiler hic hoş durmuyor.

Ebru Capa
Erkekte bol takılar hele altın zincirler bir facia. Bunlara eklenen birde fonlu saclar var. Erkek karizmatik bir tip değilse kendini gostereceğim diye yırtınmamalı.

Selma Merter
Cok parlak renkte ayakkabılar ve kovboy cizmeleri. Ayrıca deri pantolonlar, gomleğin duğmelerinin gobeğe kadar acılması ve dar tişortlerden nefret ederim. İnek yalamış gibi sacların jolelenmesindende hic hoşlanmıyorum.

Şebnem Schaeffer
gobeğin ustune cıkmış duduk gibi duran jeanlerden nefret ediyorrum. Hele dar paca pantolonu hic sevmiyorum. Vucudu guzelse dar gomlek iyi durabilir ama değilse boşuna yırtınmasın. En cok hoşuma giden takım elbise.

Ahu Turkpence
Beyaz coraptan hic hoşlanmam. Ve nereye giderse gitsin her şartta takım elbise giyilmesi. Erkeği spor kıyafetler icinde gormeyi isterim. Ozellikle 70li yılların uzun yakalı gomlekleri cok hoşuma gidiyor.

Burcu Okutulmuş
Genellikle giysi kendisine cok yakışıyormuş gibi kasıla kasıla dolanan erkeklerden hic hoşlanmıyorum. Duduk gibi ceketler ve ayağı 5 numara buyuk gosteren sivri burun ayakkabılar. Hele hele rengarenk coraplar hic yakışmıyor. herşeyden once bir erkek yaşına gore giyinmeli. 50 yaşındaki adam 20 yaşındaki genc gibi giyinmemeli.

Doğa Rutkay
Benim ayakkabı takıntım var. Kıyafetiyle uygun ayakkabıya, ayakkabının modeline ve temizliğine cok dikakt ederim. Ayakkabısı kotu duran bir erkek beni iter. Birde yapışık jean giyenlerden hic hoşlanmıyorum. Ne kadar şık giyinirse giyinsin tenine uygun bir parfum surmemişse, birde ter kokuyorsa benden uzak dursun.

Arzu Kaprol
Bir erkekte parmak arası terliği hic sevmiyorum. Erkekte takım elbiseyi yakıştırıyorum ama altına sivri burun ayakkabı giyilmemesi şartıyla. Kişinin stiline gore yakışanı giymesinden yanayım.

Melisa Sozen
Bir erkek yerine gore spor yerine gore salon erkeği havasına burunebilmeli. Cok uygunsuz parlak renkli giyinen erkekleri gormek istemem. Ayrıca gomleğinin yakasını acıp altın kolye takanlardan nefret ederim. Birde bileğine kunye takıp kucuk parmağınada yuzuk takmışsa benden uzak dursun.

Deniz Akel
Herkes kendine yakışanı giydiği surece sorun yok. Ama en tahammul edemediğim şey yuksek belli pantolon.

Burcu Kara
Erkekte yuksek belli jean gormeye tahammul edemiyorum. Jean altına beyaz corap yada renki corap giyen, o da yetmezmiş gibi birde beyaz spor ayakkabı giyen birisiyle yan yana durmam mumkun bile değil. Birde beline cep telefonu takanlarla.

Hande Ataizi
Bence hangi kıyafet olursa olsun pozisyonuna ve tarzına uyan kıyafetler olsun isterim. Genel olarak sadeliği severim. Ook fazla cıvıl cıvıl renkler sevmiyorum.

Aysun Kayacı
en sevmediğim şey dar pantolon. Slip mayo giyenlere ise sadece guluyorum bakamıyorum. Jean pantolon altına beyaz corap giyen o da yetmezmiş gibi kosele ayakkabıyla gezenlerden hic hoşlanmıyorum. jean pantolon ustune ceketide hic yakıştıramıyorum.

Siren Ertan
Cok dar, transparan kıyafetler gormek istemem. Ayakkabısıyla uyumlu corap isterim. Doğanın en cirkin erkeğini bile gosteren şey smokindir. Hic bir kyafet daha guzel gosteremez bir erkeği.

Selin Denizli
Cok dar vucuda yapışan kıyafet giyen erkeklerden nefret ediyorum. Kumaş pantolondan nefret ederim. parlayan ayakkabılardan ve hic kırışıp buruşmayan,tozlanmayan iki dirhem bir cekirdek dolaşan erkeklerden nefret ederim. Eşit ayrılmış kalıp gibi vıcık vıcık saclardan nefret ediyorum.

Sonuo olarak bayanlar erkeklerde; uzun belli jean, beyaz corap, sivri burun ayakkabı, kalıp gibi joleli saclar,dar giysilerden nefret ediyorlar.