Erkeklerin kadınları etkilemek icin yaptığı şeyler
Kadınca0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Erkeklerin kadınları etkilemek icin yaptığı şeyler
-
13-09-2019, 21:58:31
Erkeklerin kadınları etkilemek icin yaptığı aptalca şeyler
İCKİ YARIŞI
"Ben ne kadar icersem icim bana bir şey olmaz" diyen erkekler... Kadınlar bundan etkilemiyor. Hatta dengenizi kaybettğiniz icin bol bol eksi puan olma olasılığınız yuksek.
BAŞKASI GİBİ OLMAYA CALIŞMAK
Utangac bir erkekten daha kotu bir şey varsa utangac bir erkeğin parti adamı gibi davranmaya calışmasıdır. Kızlarla ilişkilerde adım adım ilerlemeye calışın.
KASLARI ORTAYA CIKARMAK İCİN FAZLA UĞRAŞMAK
Aylarınızı hatta yıllarınızı spor salonunda gecirdiniz... Hatta yediklerinize dikkat edip diyet yaptınız. Bazı kadınların kaslı erkekleri beğendikleri doğru ama bunları gostermek icin vucudunuzu santim santim gosteren elbiseler giymenize gerek yok. Kaslıysanız kadınlar kaslı olduğunuzu gorecekt
YALAN
"Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" sozunu unutmayın...Normal bir calışanken mudur olduğunuzu soylemek veya başka bir kadınla yemeğe cıktığınız geceyi evde gecirdiğinizi anlatmak... Hepsi bir gun ortaya cıkacaktır.
ENTEL GOZUKMEYE CALIŞMAK
Erkeklerin coğu futbol ve otomobil muhabbetinden hoşlanıyor. Tavla ve batak oynamak bir tutku. Bu gercekleri soz ardı edip sanatsal bir insan gibi gozukmek icin cabalamayın. Hoşunuza gidecekse operaya sergiye kız arkadaşınızla gidin.
YEMEK YAPMAK
Issız Adam'dan sonra yemek yapmaya ozenen erkek sayısında artış olsa da gerceği unutmamak lazım: Erkekler yemek yapmakta pek de başarılı değil. Sadece kızı etkilemek icin bilmediğiniz bir yemeği yapmaya kalkmayın cunku yapamayacaksınız. Biliyorsanız kesinlikle yapın.
BİRDEN BAŞLAYAN SPOR MERAKI
Aylardan beri yuruyuşe bile cıkmamış biriyseniz kendinizi doğa sporlarına adamak icin biraz beklemenizi ve antremanlara başlamanızı tavsiye ederiz. Hicbir erkek yanında birlikte olmak istediği kız varken başkasının kucağında eve gitmek istemez.
ANİDEN ALEVLENEN MUZİK MERAKI
Serenat yapmak romantik olsa da herkesin sesi guzel olmuyor. Elinize mikrofon almadan once dış sesinize kulak verin.
OTOMOBİLLE OVUNMEK
Otomobil gercekten de bir zenginlik ve statu sembolu... Guzel bir otomobil kadınları ceken bir şey olmasına rağmen ters tepebilecek noktaya getirmemekte yarar var. Otomobili otomobil olarak bırakıp bir kişilik giydirmemek ilişkinizi daha iyi bir noktaya getirecek.
DOVME
Kendinizi kaptırıp yeni tanıştığınız kişinin adını vucudunuza yaptırmak ilk anda macera dolu gelebilir. Ancak o isim hayat boyu uzerinizde kalacak.
.alıntıdır..