Merhaba,
Bugün önce tgb.net.tr adresinde yeni kurulmuş bir forum tanıtımı aldim 'Control' SMS başlığı ile, ardından yine Control başlığı ile control.com.tr adresinin reklamını aldım farklı bir sms ile.
Sms 1
Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Topluluğu - www.tgb.net.tr sınırlı sayıda yeni kayıtlara açıldı. Sizleri de aramızda görmek isteriz.
www.tgb.net.tr B186
Sms 2
www.tgb.net.tr ve Control A.Ş işbirliğiyle - Tüm hosting,fiziksel sunucu ve sanal sunucularda ilk 3 ay %30 indirim! Bilgi için www.control.com.tr B186
İznim olmadan, onay alınmadan bu işlem yapıldı.
Aradım bilgi istedim, başkası sizin numaranızı yazmıştır yanlışlıkla dedi telefondaki arkadaş dalga gecer gibi, kim dedim yanıt yok, ne zaman dedim yanıt yok, işleme dair log kaydı ilet İP bildirimi ile suç duyurusunda bulunayım dedim ona da yanıt yok.
Onay almadan yapamazsınız reklam amaçlı bilgimi kullanamazsınız dedim, 1 Eylülden sonra geçerli sonra geçerli bu sözleriniz şu an geçerli değil dedi arkadaşımız.
Pazarlama ile ilgili faaliyet gösteren birimden bir arkadaşla görüşmek istedim, datanin nereden alındığını öğrenmek için; o da şanss bakın, yokmuş.
Firma internette A.Ş. geçiyor, forumda da eski kayıt başlıkları var şikayet vs gibi, güven vermedikleri hissine kapılıyor insan.
Ses kaydı teyidi aldım, sıkıntı yapmayın, dilediğinizi yapabilirsiniz diye itham eden bir arkadaş vardı telefonda, sırf bu üsluba yönelik işlem yapma isteği doğuyor içimde.
Şimdi siz söyleyin, bu tavrın nasıl cezalandırılması gerekir?
Control.com.tr ve tgb.net.tr istenmeyen sms şikayeti
Bilişim Hukuku0 Mesaj
●84 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Bilişim Hukuku
- Control.com.tr ve tgb.net.tr istenmeyen sms şikayeti
-
31-08-2020, 22:08:11