Merhabalar, umarım konuyu doğru yere acıyorumdur cunku bana yardım edebilicek kişilerin bayanlar olduğunu duşunuyorum.Sevgilimin doğum gunu yaklaşıyor 1 ay kadar bir sure var, internette araştırdım cok guzel ve yapılmış şeyler var evet ama benim hediyemin herkesin yaptığı birşey olmasını istemiyorum.Biraz duşundurcek, baktığında beni hatırlıcak ve yuzunde bi tebessum oluşucak, onu sevdiğimi hissettiricek, kendim yapabilceğim birşey istiyorum.Hediye almış veya almamış ama guzel fikirleri olan arkadaşlarım yardımcı olursa cok sevinirim aklında en ufak bişi olan kişinin bile yardımına ihtiyacım var.Kolay olur zor olur fark etmez onun icin uğraşıp birşeyler yapmak onu mutlu etmek istiyorum ve bir de pek pahalıya kacmadan birşey olursa cok memnun olurum oğrenciyiz sonucta

.Ha diceksiniz sevgilisi olan herkes duşunuyor boyle diye, ama bizim durumumuz eminim ki cok cok farklı olduğu icin şaşırtıcak farklı birşey istiyorum.Frmtr bana her zaman yardımcı oldu şimdi de boş donmuceğimi biliyorum şimdiden ellerinize sağlık