Bu hata ile ilgili birden fazla çözüm yöntemi verilmiş tek tek sıralayayım geçenlerde karşılaşmıştım belki faydası olur.

1-Ağ adını ve şifresini değiştirmek

Modem arayüzünden kolaylıkla yapabileceğiniz bir işlem. Ardından yeni bilgileri girerek tekrar bağlanmayı deneyin.

2-Ağı unutup tekrar bağlanmayı denemek

Ağa bir kere bağlandıktan sonra modemle ilgili bir işlem yaptıysanız bu sorunla karşılaşabilirsiniz bu yüzden bilinen ağlar kısmına gelip ağı unutup tekrar bağlanmayı deneyin.

3-Uçak modunu etkinleştirmek

Araştırdığım çözüm sitelerinin çoğunda verilmiş uçak moduna alıyorsunuz daha sonra tekrar uçak modundan çıkartıp ağa bağlanmayı deniyorsunuz.

4-Driverları silip yüklemek

Telefondan usb testhering'i kullanarak internete bağlanıp ilgili driverı bulmayı deneyin. Ya da kaldırıp tekrar yükleyin, güncelleştirme seçeneği de var bunların hepsini denemek de birer çözüm yöntemi olarak verilmiş.

5-Cmd komutları

Yönetici olarak çalıştırıp şu komutları girmeyi deneyin.

Kod:
netsh winsock reset
netsh int ip reset
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /flushdns

6-Sıfırlamak

Sıfırlamaktan kasıt format atmak falan değil, böyle bir seçenek mevcut. Tek butonla ağ ayarları sıfırlanabiliyor. Bunu denemekte de fayda var.

7-IPv6'yı Etkisizleştirmek

IPv6'yı etkisizleştirmek de bir çözüm yöntemi olarak verilmiş.

8-Sorun gidericiyi çalıştırmak

Ben daha önce yaşadığım sorunların hiçbirinde sorun gidericinin işe yaradığını görmedim ama var böyle bir çözüm.