Kendinizi seksi gostermek icin bazı zamanlarda şekilden şekle giriyorsunuz, fakat seksi olup olmadığınızdan emin olamıyorsunuz. Erkek okuyucularımıza kadınları seksi gosteren kıyafetleri sorduk.
İşte cevapları;
“Seksi olmak icin ozellikle bir kıyafet giymesine gerek yok. Ben ozellikle karımı spor kıyafetleri ve icinde ic camaşırı giymediği zaman cok seksi buluyorum”
Kamil H.
“Kesinlikle cıplak olmalı. Bir kadını seksi gosteren kendine guvenidir. Ve uzerinde hicbirşey olmadan yatağa gelen kadın kendine ne kadar guvendiğini gosterir. Bu da beni baştan cıkarmak icin yeterlidir”
Demir T.
“Askılılar ve boxerlar… Yanlış anlaşılmasın hani kadınlar icin olan dar ve kısa boxerlar varya, onlardan bahsediyorum. Kesinlikle cok feminen ve cok seksi bir gorunum”
Rıza Ş.
“Karımın uzerinde benim tişortlerim ile gezmesi bana cok seksi geliyor”
Poyraz U.
“Kadınları seksi gosteren kesinlikle dar jartiyer ve korselerdir. Uzerine tanımam”
Tayfun G.
“Dantelli ic camaşırları… Ama o basit duranlardan bahsetmiyorum. Seksi ic camaşırı ureten markalarınkilere bayılıyorum. Kadınları inanılmaz seksi ve feminen gosteriyorlar”
Ufuk L.
“Karımın evliliğimizin ilk senesinde giydiği ipek, kısa gecelikleri onu cok seksi gosteriyordu. Ama cocuk olduktan sonra penye pijamalara gecti. Keşke ilk gunlerdeki gibi o geceliklerini giyse…”
Can B.
"Bence seksi olunmaz doğulur! Ne giyerse giysin seksi olamayan kadınlar biliyorum. İpek ic camaşırı giydir gec karşısına gul o tip kadın ne yaparsa yapsin seksi olamaz. Ama bir de eşofman ve bildiğimiz yuvarlak yaka tişort spor ayakkabı ile cok seksi cok cekici de olanlar var"
İsak C.
"Dar kot pantolon, topuklu ayakkabı, gomlek ve o gomleğin ustten iki uc duğmesi acık olmalı catal gorunecek şekilde. En onemlisi de o topukluluar ile yuruyemeyecek"
Naim G.
HT
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- İşte erkeklerin seksi bulduğu 7 kıyafet!
-
13-09-2019, 21:43:23