[h=2]Uzaktan eğitimin olmazsa olmazı: Lenovo Tab M10[/h] Uzaktan eğitim surecinde onemli bir rol de pek tabi tabletlerin. Yuksek fiyat etiketi ile bir gosteriş objesi haline gelen ust segment tabletler şoyle dursun, Lenovo Tab M10 Snapdragon 429 mobil işlemcisi, 2 GB RAM kapasitesi, cift kamerası ve 10.1 inclik ekranı ile bir oğrencinin eğitim surecindeki tum ihtiyaclarına fazlasıyla karşılık veriyor. Hem de tum bunları, 1299 TL’den 1199 TL’ye duşen fiyat etiketi ile aile butcesine yuk olmadan başarıyor. Lenovo Tab M10’a sahip olmak icin…
MediaMarkt’tan bir diğer avantaj ise dizustu bilgisayarda… 2.30 GHz’lik AMD Athlon 3050U işlemcisi, 4 GB RAM kapasitesi ve AMD Radeon grafik kartı ile gunluk kullanımda da kullanıcısını memnun eden Lenovo 81W000BDTX IdeaPad 2299 TL yeni fiyat etiketi ile bu surecten karlı cıkmanızı sağlayabilir. Lenovo 81W000BDTX IdeaPad’e sahip olmak icin…
Tablet ve dizustu bilgisayar demişken akıllı telefonları unutmak olmaz. MediaMarkt indirimleri ile 8 cekirdek Mediatek MT6762R işlemcili Huawei Y5P (2020) 2599 TL yerine 2399 TL! Huawei Y5P 2020’ye sahip olmak icin…
Philips PH 805 kulaklık ile ofiste meydan okuduk! Aktif Gurultu Onleme ozelliği olan Philips PH 805 inceleme videosu yayında! İşte Aktif Gurultu Onleme ile gelen Philips PH 805 ozellikleri!

[h=2]Okul dediğin biraz da kağıtla guzel[/h] Uzaktan eğitim, dijitalleşme, akıllı teknolojiler… Evet hepsi hayatımıza esneklik, ozgurluk ve yeni yetenekler katıyor. Ancak kağıt uzerinden oğrenmenin etkisi de keyfi de hala dunki gibi. Hal boyle olunca oğrenciler icin bazı testlerin, odevlerin ve notların cıktısını almak onemli, bazen de zaruri oluyor. MediaMarkt ise Canon G4411 murekkep tanklı yazıcıları ile (1899 TL yerine 1769 TL) tam da bu boşluğu dolduruyor. Canon G4411’e sahip olmak icin…
[h=2]Eğitimin kalitesini aksesuarlar ve cevre birimleri belirler[/h] Tablet veya bilgisayar pek tabii elzem bir ihtiyac. Ancak kesintisiz bir internet bağlantısı icin kaliteli bir modem, akıcı bir kullanıcı deneyimi icin rahat bir klavye, mouse şart. MediaMarkt’ta tum bu urunler icin buyuk butceleri gozden cıkarmanız gerekmez:
-Zyxel VMG1312-T20B 4 Port 300 Mpbs VDSL2 Modem 249 TL yerine 199 TL
–Logitech MK330 Kablosuz Klavye Mouse Seti 199 TL yerine 179 TL
–Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse 179 TL yerine 149 TL