Bu sozler kadınların tuylerini diken diken ediyor, en romantik anları mahvediyor...

1. Başka bir kadının ismi

Bu soylenmeyecek sozlerin de otesinde ilişkiyi de bitirebilecek cok buyuk bir hatadır. Yeni tanıştığınız bir kadında da sevgilinizde de şimşeklerin yaklaşık tepkilere neden olur. Mumkunse dilinizin asla bu şekilde surcmesine izin vermeyin! Kadınlar onlarla birlikteyken yalnızca onları duşunmenizi ister.

2. Ozguven yetersizliğini belli eden sorular...

Cinsel yeteneğinize guvenin. Ozguven (kibir değil) kadınların başını donduren asıl şeydir. Cinsel gucunuzle ilgili şupheleriniz varsa ve bunu belli ediyorsanız her şeyi mahvetmeniz ve havayı dağıtmanız kacınılmaz olur. Hicbir kadın tum zamanını partnerinin cinsel egosunu şişirmekle gecirmek istemez. Kendinize guvenin ve bu guvenin onu buyulemesine izin verin.

3. "Bana en iyi olduğumu soyle"

Bir kadına bu soruyu asla sormayın. Zaten cevap verirse ve bu olumlu olursa, bunu sadece sizi mutlu etmek icin yapacaktır. Ama bu sırada icinde "Benim bu adamla ne işim var?" demesi de kuvvet muhtemel. İyi bir seks ve tatmin olmak icin bu tur cumlelere hic gerek yok.

4. "Prezervatif kullanmasam?"

Yıl 2010 ve cinsel hastalıklarla istenmeyen hamilelikler hayatın buyuk bir parcasını oluşturuyor. Lutfen!

5. "Bu daha once olmamıştı"

(Erken boşalma ya da ereksiyon sorunu) Kadınlar buna inanmaz.Cunku bunun daha once de başınıza gelmiş olması cok muhtemeldir. Bunu gayet doğal bir şey olarak soğukkanlılıkla karşılayan kadınlar, erkeklerin gurur nedeniyle bunun daha once olmadığını soyleyeceğini bilir ve buyuk bir olaymış gibi bahaneler bulmaya calışmalarına sinir olur.

6. Parfumunu mu değiştirdin? (Buruşuk bir yuz ifadesiyle soylenince)

7. Mac başladı mı acaba?/Mac ne oldu acaba?

8. Kilo mu aldın sen?

9. Siyah ic camaşırlarını daha cok beğeniyorum.

10. Aclıktan olmek uzereyim.

11. Bu akşam tanıştırdığın arkadaşın cok hoştu...