İşte erkeklerin sık başvurduğu yalanlar. Kadınlara en cok soylenen 10 yalanı merak ediyor musunuz?

Annenle vakit gecirmeyi cok seviyorum: Bazen bir kadının gonlunu kazanmanın en buyuk anahtarı, ailesidir.

Mesaiye Kalıcam.Cok calışıyorum !

Dişi sineğe bile bakmam: Sevgilisi kırmak istemeyen erkeklerin kullanmaktan, kadınların ise duymaktan bıkmadığı bir yalan...

Tıraş bıcağımı kullanabilirsin: Kız arkadaşının bacaklarındaki tuylerden şikÂyet eden erkekler mesajlarını, tıraş bıcağını teklif ederek veriyor.

Yemeklerini cok beğeniyorum: Yumurtayı bile yemek kitabına bakmadan yapamıyor mu! En azından caba gosteriyor. Bu yalan kesin işe yarıyor.

Bana Jennifer Lopez'i hatırlatıyorsun: Bir başka buyuk yalan. Fakat bu sozleri duyan kadınların ozguven kazandığı da bir gercek.

Daha sonra konuşuruz: İstikametini beğenmediği bir sohbetin yonunu değiştirmek isteyen erkeklerin sihirli cumlesi.

Oryantal izlemekten hoşlanmıyorum: Yapmayın, oryantal izlemekten hoşlanmayan erkek var mı?

Hic şişman gorunmuyorsun: Kadınların en sık sorduğu soru; 'Bu kıyafet beni şişman mı gosterdi?' Bu yalan da, verilecek en guzel cevabı oluşturuyor.

Statu yalanı: Erkekler abartmayı sever. En onemli işte onlar calışır. İşte bu yalan, kendilerini ustun gorme duşuncesinden kaynaklanıyor.

Bilgi yalanı: Hic bilgi sahibi olmasa da, erkeklerin yuzde 84'u bilgi sahibiymiş gibi davranır. Kendilerini sorun cozme konusunda yetenekli
gorur.

Duygu yalanı: Erkeklere, "Bir problemin mi var?" diye sorulursa, "Hayır, yok!" derler. Cunku erkekler, guclu olduklarını kanıtlama ihtiyacı duyar.

Korku yalanı: Erkekler, cesur olmaları gerektiğini sanırlar. Onun icin korkularını ve fobilerini yalanla saklar.

Tembellik yalanı: Yaptıkları her şeyi abartılmış gerekcelerle savunmayı calışır. Beyinlerinin arkasında yatan duşunce ise yaptıkları her şeyin bir anlamı olduğudur.

Alıntıdır