Merhaba güzel bir işe başlarken güzel sözler söylemek adettir bende sizlerle mutlu bir haberi paylaşmak istedim.Haziran ayında kendimi açmış olduğum link servis sitemi kısaca sizlere tanıtayım.Piyasada bulunan sitelere baktım ve en ucuzu olacak şekilde ayarladım.O yüzden bana fiyat konusunda indirim yapılabilir mi türünden sorular sormayın.100 tl de başlıyor ve artıyor.1000 lik paketi alanlarsa ilk sayfaya veya ilk sıraya çıkana kadar durmak yok yola devam hesabı:cool:Memmun kalanlar duvarıma düşüncelerini ifade edebilirler beyler bayanlar.Sitem hakkınızda ki görüşlerinizi alayım:D Ne kadar çok kişiye ulaşırsa site adresi kafam rahat eder desteğinizi beklerim:D
Link : https://link-paket.org/sayfa-paketler.html
Not : Sitem yasaldır konuyu silmezseniz veya şikayet etmezseniz sevinirim.(Linklerin hepsi yurtdışı pr si yüksek sitelerdir) temiz ve sağlam :)müşterilerimi beklemekteyim.Çok kişiye ulaşması yararımadır:):)13 senedir bu işi yapıyorum,müşteri memmuniyeti önceliğim ve 2021 Hazirana kadar açık tutacağım.
Tanıtım
Not : Sitemin anasayfasına müşterilerimizin yorumlarını ekliyeceğim sorusu olan pm atabilir.
İyi Forumlar.
Link Destek
Yeni Web Siteleri - Site Tanıtımları0 Mesaj
●44 Görüntüleme
-
25-08-2020, 21:56:07