Merhaba;
beni bilenler bilir. Elimden geldiğince bilgim tecrübem dahilinde buralarda bir çok kişiye yardımcı olmaya çalışıyorum. Nihayetinde kıyıda köşede benimde birkaç sitem var.

Ama sadece bir tanesi kafa dağıtmak amaçlı açtığım site. Hem bir kaç domain satış tanıtımı hem blog tarzı bir site. Buralarda edindiğim bilgileri tecrübeleri derleyip zaman zaman makaleye dönüştürdüğüm bir bilgiseli tadından bir wordpress blog. Umuyorum makaleleri beğeni ile okuyup sitelerinizde uygulayarak iyi sonuçlar alırsınız.

Sitenin sosyal medya hesapları da mevcut. Sitede yayınlanan makaleleri oralarda da paylaşıyorum. Sizlerinde katkı mahiyetinde paylaşım yaparak başkalarında makalelerden faydalanmasına katkı sağlayacağınızı umuyorum.

Site için düzenleme ve karşılaşacağınız hatalar hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Bakalım dışarıdan nasıl görünüyor. Tasarım olarak klasik bir blog ana sayfa teması tercih etmedim. Hep aklımda farklı bir arayüz fikri var fakat "şu tema" diyebileceğim bir tema arayüzü ile karşılaşmadım. Hız optimize ayarlarını da bu temaya yaptığım için pek değiştirme taraftarı da olmadım açıkçası.

Olumlu olumsuz değerlendirme yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

DOMAIN.OXOPAGE