Merhaba değerli arkadaşlarım.
4 seneye aşkın kripto paralar ile ilgileniyorum. Al-sat yapıyorum kısa vadede ve kayda değer bir kazancım oluyor.
Bildiğiniz üzere Türkiye'de Bitexen, BTCtürk ve Paribu gibi Türk borsaları var. İlk başta bu borsalarda al-sat yaptım ama komisyon oranları bir hayli yüksekti. Maldayken 500 TL kazanç gözüktüğünde, maldan çıkınca 60 TL komisyon kesiyordu. 460 hesabıma geçiyordu. 40 TL komisyona gidiyordu. Birde işin terste kalma durumu vardı bazen. O zaman da 500 zarar varken maldan çıkınca 540 zararda oluyordum. Zamanla araştırma yaparak Huobi borsası ile tanıştım. Türkiye?ye Özel Düşük Komisyonun oranlarının olduğunu gördüm. Hemen geçtim ve farkı baya vardı. Düşük komisyon ile kısa vade al sat yapıyorum. Üstüne 50$ komisyon kartı veriyor. İşte o zaman müthiş oldu. Halen de kullanıyorum Huobi borsasını ve gayet güvenli ve makas aralıkları da baya düşük.
Türkiyede temsilcilikleri var ve bugüne kadar hacklenmemiş tek borsadır.
Hemen Huobi Global borsası geçmek için
http://bit.ly/2CvD7Su
Birde Size Bir Süprizim ve Önerim var
Yakın zamanda kısa vade al sat yaparak sermayemin %35 ini kazandım. Buna vesile olan ücretsiz teknik analiz ve hatta nokta atışları yapan bir Telegram Kanalı var. Gerçekten incelediğinizde ve eski yazılanları okuduğunuzda anlayacaksınız ne kadar isabetli altcoin analizleri olduğunu. Ben şuan kazanıyorum. Sizleri de davet ediyorum. Bakın ve inceleyin sadece.
Telegramda Btcbulls diye aratın karşınıza çıkacaktır
Btcbulls genelde Huobi de olan coinler üzerinde çalışmaya özen gösteriyor. Çünkü yazının başında da bahsettiğim gibi düşük komisyonu ve harika avantajlarıyla Huobi tek geçerim.
Benim davet linkimden kayıt olursanız çok sevinirim ve istediğiniz zaman coin al-sat ile alakalı fikirlerimi sizlere iletirim.
http://bit.ly/2CvD7Su
Düşük Komisyonla Al-Sat Yapın Kazaçlarınız Erimesin! Nasıl mı?
Bitcoin, Ethereum ve Coin Sistemleri0 Mesaj
●69 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kripto Para Forumları
- Bitcoin, Ethereum ve Coin Sistemleri
- Düşük Komisyonla Al-Sat Yapın Kazaçlarınız Erimesin! Nasıl mı?