Merhabalar ben 15 yasında yım erkeğim.
Babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım konu yerı burasımı bılmediğimden kusura bakmayın;

Daha onceden de yapıyordu ama boyle değil giriyordu bılgısayarda 10 dk yazışıp gidiyordu fakat son gunlerde ;

Telefonuna O...Şirket diye kayıt ettiği kadınla mesajlaştıgını gordum unutmus tabi silmeyi daha once bu kadın aradıgında iş yerinden şef falan diyordu.
Bir baktım mesajlara yok işte cocuguma senden bahsettim ona iyi anne olursun falan filan arama tarihlerinede baktım hergun 5-10 kez aranmış 1 kez konusmuslar gunde 1-2 kez işte neyse ;

Asıl muhim konu;
Annem surat ifademdem anladı warmı bir durum falan dedi yok dedim baban karılarla konusuyor değil mi dedi hayır bılmıyorum dedim oda dedi yalan soyleme ben biliyorum ama ne yapıyım atsam kim alcak 5 parası yok sağda saolda oldururler o olur dedi birazda Benim babasız buyumemi istemiyor.

Kadının face ve telefon hatlarını aldım once tehdit etmeyi uyarcam sonra kotu şeylerde olabılır

Psikolojim bozuldu inanın cok sakın efendı bırısıydım bu olanlardan sonra değiştim

Bir fikir werin ablalarım lutfen ne yapıyım bu kadını oldurup icerdemi yatıyım ne yapıyım anneme kıyamıyorum annem benim icin cok değerli herkesten değerli bir ara babamı oldurmeyi dusundum o sinirle sonra annemin o bakısları beni dondurdu bir yol gosterin