Erkek arkadaşınla aranızda mukemmel bir elektrik yaratmak aslında hic de zor değil. Bunun icin onunla konuşurken bazı sozcukleri kullanmaman yeterli. İşte, erkeklerin duymaktan nefret ettikleri...
Erkeklerin duymaktan hoşlanmayacağı 20 soz
1. "Sen benim iyi arkadaşımsın"
O seninle iyi arkadaş mı yoksa sevgili mi olmak istiyor? Sevgiline veya hoşlandığın birine boyle soylemek hic de doğru değil.
2. "Cok şirinsin"
"Eğlenceli", evet. "Yakışıklı", belki. "Cool", tabii ki. Fakat "şirin", asla! Bir erkeğe soyleyeceğin en son iltifat olabilir, yoksa ilişkiniz en kısa zamanda tarihe karışabilir.
3. "Seni ilk gorduğumde aşık olacağımı biliyordum"
Aman Allahım, ne romantik! Ne demişler, kacan kovalanır! Bırakın, o sizin ustunuze duşsun.
4. "Annem ve babam seni gormek icin meraktan oluyor"
Bir erkek boyle bir cumleyle karşılaştığında kendini nasıl hisseder? Tuyleri diken diken olabilir, kafası karışabilir, heyecanlanabilir, en kotusu de sinirlenebilir.
5. "Sana bayılıyorum, bonbon şekerim benim"
Bu ne bicim iltifat boyle! Guclu olduğunu ifade eden "Temel Reisim"desen neyse de, kulağa kadınsı gelen "şeker"den pek hoşlanmayacağı kesin. Sen en iyisi bu ve benzeri sozlerden en kısa zamanda vazgec.
6. "Gercekten muhteşem gorunuyorsun, ama yine de saclarını şoyle tarasan, tişortunun cizgileri kalın olmasa, traş olsaydın vs"
Sen boyle onun her yaptığına ve kişisel zevklerine karış ki, seni daha cabuk terk etsin!
7. "Kiminle konuşuyorsun, 25 dakikadır seni arıyorum"
Belki kıskandığın icin onu onemsediğini gosteriyorsun, ama bu acıkca "hesap ver" demek oluyor ve bircok erkek bundan hoşlanmıyor. İtiraf et, senin hoşuna gider mi?
8. "Gecen gun alışverişe cıkmıştım, harika bir yuzuk gordum"
Kucucuk metal bir halka erkekleri "bağlanmak" duygusuna ittiği icin senden korkabilir. Hem daha hayatın tadını cıkarmak icin vaktin varken, birisine resmi olarak bağlanmak da nereden aklına geldi?
9. "Guzel olmuş muyum"
Bu soruyu oncelikle kendine sor ve cevabını kendin ver. Cunku onun fikrinden once seninki onemli. Ayrıca bırak, icinden geldiği zaman sana iltifatlarda bulunsun
10. "Arkadaşlarının onunde neden elimi tutmaktan cekindin, yoksa benden utanıyor musun"
Bu kadar acık konuşursan ne diyeceğini şaşırır ve kalbini kırabilir, dikkat!
11. "Eski sevgilim de hep boyle yapardı"
Tebrikler, onu delirtmek icin soylenebilecek en kotu sozu sectin! Onun da sana cevabı "eski sevgilinle cıkmaya devam edebilirsin, hoşcaka" olabilir.
12. "Dedem gibi konuşuyorsun"
O sana "babaannem gibisin" dese nasıl bir tepki verirdin? Kızmakta haklı galiba.
13. "Oğle yemeğinde salata yemeye ne dersin"
Nasıl yani? Ona şişman mı demek istiyorsun? Ne kadar tatlısın siz oyle!
14. "Kendi kalenize gol mu attın! Uzulme, bu sadece bir oyun"
Onun en sevdiği spor olan futbolla dalga gecmen hic hoşuna gitmeyecektir.
15. "Kız kardeşime senin onu sinemaya goturebileceğini soyledim. Yakında bir cizgi film geliyormuş, beraber gideriz, değil mi?"
Nasıl da sevinecek şimdi, hep bir cizgi filme gitmeyi hayal ederdi. Ustelik de kızkardeşinle...
16. Bence Five'ın en yakışıklısı Scott. Bayılıyorum o cocuğa`
Sen değil, ama o "en yakışıklı" ve "bayılmak" kelimelerine takılacaktır. Sence onu kıskanmaz mı? O sana Jeniffer Lopez'in cok seksi olduğunu soylese...
17." Sana doğum gunun icin daha guzel bir şey almak isterdim, ama paramı, gecen gun gorduğum eteğe harcadım"
Şimdi bu cocuk senin ne kadar bencil olduğunu duşunmez mi? Ayrıca ona verdiğin değeri gorunce uzulmesi de ayrı bir konu.
18. "En yakın arkadaşın senin hala oyuncak ineğinle yattığını bilmiyor, değil mi?"
Boyle bir sırrı onun en yakın arkadaşına soylemeyi duşunmuyorsun herhalde!
19. "Yine sarmısak mı yedin"
Belki o senin yanına gelirken ince duşunup, kokulu bir şey yememeye dikkat etmemiş olabilir, ama sen de bu kadar kaba olmak zorunda değilsin.
20. "Bu uyduruk tişorte yirmi milyon verilir mi"
Boyle soyleyerek hem zevkine hem de para harcamasına karışmış oluyorsun. Genelde erkeklerin "icişlerine" dokunmasan daha iyi olur.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Erkeklerin duymaktan hoşlanmayacağı 20 soz
-
13-09-2019, 21:25:50