Sevmediği Üyenin Hesabını Yavaşlatan Forum (!) Sahibi
Sanal dünya ve sanal insanlardan samimiyet beklemek mümkün olmadığını biliyoruz zaten.. Kalitenin olmadığı bir ortamdır sanal dünya insanlar oldukları gibi değil görünmek istedikleri gibidir.. Sitesine göre değişir bu az ya da çok ama sanal dünyada bile bazen aklımızı zzorlayan olaylar oluyor..
Olay şöyle gelişir.. Kalitesiz X şahsımız forumuna üye olan cool yakışıklı havalı Y üyesini kıskanır.. Çekemez.. Forumunda olmasını istemez. Ancak hesabını da banlamaktan çekinir tepki almak için çünkü arkadaş popülerdir.. Ve gündemde olan bir üyedir.. :)
Neyse bu forum sahibi arkadaş foruma girmesin diye o nickteki girişi yönlendirmeler ekler.. Ve o üyeliğe girilemez..
Ben forum ortamlarında çok şey görmüş biri olarak diyorum ki bu derecesi cidden parayonaklık.. Bu kadarı deli saçmasıdır.. Bir insan kendine bu kadar mı güvensiz mi olur?
Forum dünyasına yakışmayan tarzda forum sahibidir..
Bazılarının korkuları gerçekten dağları aşmış.. :D :D
Büyük kıymetli biri olduğumu biliyorum açık sözlülüğümden kral çıplak demekten hayatım boyunca hiç vazgeçmediğim için ama bu kadarı cidden benim için bile saçma .d
Forum tutkusu bu tarz bir forum değildir.. :) Konu yanlış anlaşılmasın. Genel bir durumdan bahsediyoruz.. Ama böyle forumlar maalesef var.. :)
Sevmediği Üyenin Hesabını Yavaşlatan Forum (!) Sahibi
Sözlük0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Sözlük
- Sevmediği Üyenin Hesabını Yavaşlatan Forum (!) Sahibi
-
15-08-2020, 00:39:52