DUYURU: AŞIRI TALEP NEDENİYLE TÜM SİPARİŞ TALEPLERİNİZİ TEK BİR NOKTADAN YÖNETMEK AMACIYLA WMARACI ÜZERİNDEKİ ÖZEL MESAJ SİSTEMİNİ KAPADIK. BİZE AŞAĞIDAKİ İLETİŞİM KANALLARINDAN ULAŞABİLİRSİNİZ. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. İYİ FORUMLAR DİLERİZ.

Aynı konudan yüzlerce adet makaleye mi ihtiyacınız var? O zaman neden bu makaleleri seçkin yazarlarımıza yazdırarak aynı konudan yüzlerce adet birbirinden bağımsız ve özgün seo uyumlu yazıları 100 kelimesi sadece 1.75 tl'ye almak istemeyesiniz?*

*Aynı konudan onlarca veya yüzlerce sipariş geçtiğiniz taktirde siparişinizin tamamı 1000+ kişilik yazar ağının erişebildiği havuza eklenir. Siparişiniz, birbirlerinden dahi haberleri olmayan tamamen farklı yazarlar tarafından hazırlanır ve bu sayede yazılarınız, kendi aralarında otomatikmen özgün yazılmış olur.

İlanımız, Wmaracında Makale satışı kategorisinde lider konumdadır. Bknz: https://s15.directupload.net/images/190221/6xae6aok.png

Yabancı Dil Makale Hizmetimiz: https://wmaraci.com/forum/makale-ali...si-605297.html
Editörlük Hizmetimiz: https://wmaraci.com/forum/editorluk-...in-607892.html

İSTEDİĞİMİZ KONU HAKKINDA YAZMAK VE YAZMAMAK HAKKINI ELİMİZDE TUTMAKLA BERABER İSTEDİĞİMİZ KİŞİYLE TİCARET YAPMAK VE YAPMAMAK HAKKINI DA ELİMİZDE TUTMAKTAYIZ.

İletişim:
Skype: ekip.network ( Linke tıklayarak skype uygulamasından doğrudan hesabımıza ulaşabilirsiniz )
Whatsapp: 0850 255 1229 (linke tıklayarak whatsapp uygulamasından doğrudan bize ulaşabilirsiniz )
Mail: [email protected] (linke tıklayarak outlook vb. uygulamasından doğrudan bize ulaşabilirsiniz )

NOT1: Makaleler kontrol edilip gönderilmektedir fakat müşteri de makaleleri kontrol etmekle mükelleftir. Kontrolleri yapılmayan makalelerden sorumlu değiliz. Makale tesliminden sonra 3 gün içinde müşterinin revize hakkı vardır. 3 gün sonra müşteriden herhangi bir revize istenmemişse müşteri bu makaleleri koşulsuz kabul ettiğini beyan etmiş olur.

NOT2: Her sipariş ortalama 3 gün içinde teslim edilmektedir. Fakat iş yoğunluğuna göre bu süre uzayabilmektedir. Zaman konusunda hiçbir şekilde taahhüt vermemekteyiz. Müşteri sipariş geçtiğinde bunu kabul etmiş sayar. Aciliyeti olan makaleler ,mutlaka müşteri tarafından özellikle belirtilmeli ve sürekli hatırlatılmalı. Aciliyeti olan makaleleri en ön sıraya çekip diğer makalelerden önce teslim etmekteyiz.

İçerikleriniz Nasıl Yazılıyor?
Evet, muhakkak ki sipariş verdiğiniz veya vereceğiniz içeriklerin nasıl yazıldığı konusunda kesin bir bilgiye sahip olmak istersiniz. Öncelikle peşinen söyleyelim ki kesinlikle spin ve re write yazım tekniklerini kullanmıyoruz. Bu iki yazım tekniğini kopya olarak kabul ediyoruz ve yazarlarımızı bu açıdan kesin bir dille uyarıyoruz. Ayrıca içerikleriniz, teslim öncesinde, işinde profesyonel, arama motoru optimizasyonundan anlayan editörlerimiz tarafından son kontrol ve düzenlemeler yapıldıktan sonra gönderilmektedir. Kısacası %100 seou uyumlu özgün makale (içerik) için doğru adrestesiniz. Web siteleriniz, youtube kanallarınız, tanıtım yazısı ihtiyaçlarınız ve aklınıza gelebilecek her alan için firmamızı tercih edebilirsiniz. Emin olun ki aldığınız hizmet karşısında çok uygun bir fiyata içerik satın almanın farkına vararak bizleri seçtiğinize memnun olacaksınız.

Örnek İçeriğinizi Görebilir miyim?
Elbette, önceden yazdığımız içerikleri aşağıdan görebilirsiniz. Yazıların tamamı ekran alıntılarında gözükmemektedir, sadece bir kesit sunulmuştur. Lütfen vereceğiniz konuyla ilgili özel bir deneme yazısı istemeyiniz. Minimum 3000 kelime sipariş almaktayız.
http://prntscr.com/ks87ne
Youtube Videosu:
https://youtu.be/MfFVWD618B4
Blog yazısı:
http://prntscr.com/ks88r1
Blog sağlık yazısı:
http://prntscr.com/ks897n
Tanıtım yazısı:
http://prntscr.com/ks8a09

Yazılan Makaleler (İçerikler) İstediğiniz Gibi Olmamış mı?
İçerik sektöründe müşteri memnuniyet konusunda kendimizi ilk sıralarda görüyoruz. Gerek sipariş öncesi, gerek sipariş esnası ve sonrasında tahmin etmeyeceğiniz ilgiye mazhar kalacaksınız. Eğer yazılarınız verilen detaylara göre yazılmamış veya istediğiniz şekilde olmamış ise örnek verilmek şartıyla tekrar düzeltiyor ya da yazımın durumuna göre tekrar yazıyoruz! Evet eğer daha önce birkaç kişiyle çalıştıysanız en ufak revize isteğinizde 40 tane cümleyle karşı karşıya kalmışsınızdır. Bizde böyle bir şey yok! Tek yapmanız gereken bize yazının istediğiniz gibi olmadığını söylemek. Anında müdahalede bulunarak sorunlu gelen yazınızı hızlı bir şekilde düzeltiyor veya tekrar yazıyoruz! Eğer bizim tarafımızdan kaynaklanan sorun devam ediyorsa para iadesi yapıyoruz!

[SIZE=5]Teslimat Süresi Nasıl Belirleniyor?
Öncelikle güzel ve kaliteli makale (içerik) istiyorsanız bizlere verebileceğiniz en geniş zamanı vermelisiniz. Eğer içeriklerinizin acelesi yoksa lütfen aceleci olmayın. Çok yoğun bir şekilde makale ( içerik ) siparişi aldığımız için 1-2 gün aksama olabilir.
Tahmini Teslim Süresi ve Ticaret Anlaşması: Sipariş geçtiğiniz taktirde iş bu anlaşmamızı kabul etmiş sayılırsınız: http://ekipnetwork.net/Ticaret_Anlas...lim_Suresi.php
Teslimat tarihi konusunda sipariş öncesi ve sonrasında kesin taahhüt vermemekteyiz, hayati derecede önemli olan hızlı teslim edilmesi gereken makaleleriniz için yakında hizmete girecek olan express hizmetimizden faydalanabilirsiniz

REFERANSLAR
Yüzlerce Referanslardan Sadece Bazıları (:
Alıntı:
worldww Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2960222)
Kendileri ile çalışma yapıyoruz, güvenilirler...

Alıntı:
deryaerdil Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2896282)
1800 kelimelik makale aldım.Bir bölümde yanlış anlaşılma olmuş hemen düzeltme yapıldı.İlgili bir ekip.
10 adet daha makale alınacak

Alıntı:
CHMedya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2876506)
Aynı işi yapsakta önceden alışveriş yapardım kesinlikle güvenilir bir firma :)

Alıntı:
kuryeturk Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2793709)
200 er kelimelik 82 adet makale siparişi verildi. Uygun zamanda teslim edildi. Özgün içerikler için teşekkür ederim. Tekrar yeni makalelerle görüşmek dileğiyle iyi çalışmalar.

Alıntı:
muglatasarim Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2785868)
40 adet makale hizmeti satın alınmıştır.

Alıntı:
andalmuhammet Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2737027)
10 adet 200 kelime makale alınmıştır. Kaliteli makaleler için teşekkürler :)

Alıntı:
turko Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2764257)
10 adet 400 kelime makale siparişi verilmiştir. Umduğum gibi olursa uzun soluklu çalışmayı düşünüyorum.

Alıntı:
MeteOguzhan Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2707825)
Alanında uzman kadrosu ile çok güzel işler başarıyorlar. Makale alımı yapmıştım ve yazdırdığım makaleler sayesinde web sitelerim üst sıralarda. Kaliteli içerikler sağladığınız için Teşekkürler :)

Alıntı:
Dgc Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2519605)
Harika görseller harika makaleler ve harika bir hizmet ile çalışma teslim alınmıştır. Teşekkür ediyorum kendisine.

Alıntı:
androidblogu Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2505877)
Arkadaştan makale alımı yapıldı ve editörlük anlaşması yapıldı. İyi iş çıkarıyor. Kendisine teşekkür ederim. Çalışmaya devam edeceğiz. Ellerine sağlık.

Alıntı:
Bulduk Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2506475)
Aktif olarak editorluk hizmeti satın almış bulunmaktayım ve işinin ehli insandır, güvenle çalışmanızı tavsiye ederim

Alıntı:
opencartim Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2484437)
+10 Adet daha 300 Kelimelik Makale siparişi verildi, ödeme geçildi.

Alıntı:
buggi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2484857)
Kendisi ile 2. çalışmam 300 kelime 40 adet daha makale yazdırdım, Saolsun söz verdiği saatte anında teslim etti. İlk çalışmam gibi bu çalışmamda da %100 organik makaleler hazırladı. Arkadaş yazmak için yazmıyor yazdığı makaleler kendini de okutuyor 2. iş 2. başarı tesadüz olamaz kesinlikle tavsiye ederim.

Alıntı:
linksatis35 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2491950)
Cuma gecesi beklediğim makale çarşamba gecesi geldi teşekkür ediyorum ben

Alıntı:
fatiihunsal Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2436591)
6 adet makale yazdırıldı biraz gecikmede olsa güzel iş çıkardı , eline sağlık :)

Alıntı:
HKırşan Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2406271)
Kendisi ile toplu alım için anlaştık 1 hafta içinde biteceğini söyledi biraz geç kalınca ek 8 makale daha attı :) İşinin ehli ve ilgili birisi tavsiye ederim, makalelere gelince laf olsun torba dolsun tarzı söylemler yok ben kendimde makaleciyim yetiştirmediğimiz için arkadaşı tercih ettik.

Alıntı:
cardonline Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2410080)
300 kelimelik 10 adet makale ile çalışma başlatıldı. Hayırlısı inşallah

Alıntı:
buggi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2389252)
Kendisi ile 40 makale başlangıç olarak anlaşıldı, ödemesi yapıldı. İlgili ve düzgün iletişimi olan bir arkadaş kesinlikle anlaşırsınız hasmer

Alıntı:
rcercr Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2307988)
kendisinden 5 adet makale alınmıştır, düzenlenmesini istediğiniz konularda seve seve yardımcı oluyor.

Alıntı:
dermanuz Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2309848)
Arkadaştan 20 adet makale alınmıştır gayet ilgili biri söylediği günde teslim edip her konuda yardımcı olmuştur.Makaleler de çok güzeldir eline sağlık.

Alıntı:
Ortaksan Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2340166)
Arkadaşa toplam 10 site için 250 makale işi yazımı ve editörlük işi verilmiştir. İnşaallah güzel birşey olur

Alıntı:
macoamca Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2288187)
Arkadaştan toplu makale aldım. Gerçekten işini profesyonel yapıyor, birçok makaleciden daha iyi yazmasına rağmen daha uygun fiyata yazıyor. Teşekkürler.

Alıntı:
MKURT Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2283293)
Geçtiğimiz günlerde makale siparişi vermiştim, söz verdiği zamanda siparişi eksiksiz olarak yerine getirdi.

Makaleler için teşekkürler, güvenle alışveriş yapabilirsiniz :)

Alıntı:
proteemo456 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2254178)
arkadaşla devamlı çalışıyoruz yazarkenki yaratıcılığını seviyorum güzel işler ortaya koyuyor memnuniyetimi belirtmek isterim.

Alıntı:
palmara Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2233735)
Çalişma yaptirilmiştir ellerine sağlık hızlı teslimat

Alıntı:
afor43 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2241280)
100 adet makale siparişi verildi beklemedeyim bakalım

makalelerimi teslim aldım eline saglık ilgili arkadaş

Alıntı:
umursamaz Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2228620)
arkadaş çok ilgili ve işinde usta 1 yıllık yazar olarak sitemde günde 3 konu girecek şekilde anlaşma sağladık tavsiye ederim

Alıntı:
suskun Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2226157)
20 sayfalık yazı işi verildi çok teşekkür ederim.

Alıntı:
Armerian Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2192584)
25 makale 200 kelime iş verilmiştir.Hızlı ve güvenilir.

Alıntı:
HesapMedya Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2192604)
14 makale 300 kelime iş verilmiştir. İlk alışverişimiz olacak memnun olacağımızdan şüphemiz yok :) iyi satışlar.

Alıntı:
canbeg Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2195877)
+200 Kelimelik 15 adet makale işi verilmiştir.

Alıntı:
Bulduk Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 2168336)
25 adet 250 kelimelik makaleleri 1 gün içerisinde teslim etti, ödeme gönderildi. Dürüst Beyefendi bir arkadaşımız.

Alıntı:
etiraj Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1802182)
arkadaşla editörlük için anlaştık. almış olduğumuz makaleleri görünce ödediğim paraya değdiğini gördüğümü belirtmek isterim. ilgili ve kaliteli bir kişidir. kesinlikle tavsiye ederim. aldığı ücretin kuruşu kuruşuna hak edebilen ender insanlardandır.. kesinlikle uzun süre çalışacağız kendisiyle.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR!

En büyük referansımız sizsiniz, buraya kadar okumuş iseniz bu alanda başarılı olduğumuzu da görmüşsünüzdür demektir. O zaman daha ne bekliyorsunuz ;)