TÜM TEMALARA BAKMAK İÇİN TIKLAYIN
STANDART PAKET AY SONUNA KADAR SADECE
50TL

Alıntı:
Minorcay Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3548902)
Kendisinden premium paket aldım. Paket içeriğinin fazlasında yardım etti. 250 ye anlaştık ama 300 tl verdim. Çünkü hak etti. Bir çok bilgi ve paylaşımını benimle paylaştı. Ufkum açıldı. Yaptığı hizmete paha biçilmez. Her sorumu cevapladı. Bundan sonra tüm sitelerimi kendisine kuduracağım. Kendi kurduğum siteden çok hızlı ve daha kazançlı bir site yaptı. Ben herkese öneririm. 50 100 fazla verin işi ehline yaptırın. Siteye üye olduktan sonra böyle bir kişiyle karşılaşmak beni mutlu etti.
Alıntı:
ykal12 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3549109)
Haber sitesi için Premium paket satın aldım. Tema, destek ve hız çok iyiydi.
Alıntı:
chalap Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3549203)
İş teslim alındı. Başarılı bir çalışma oldu. sorduğum, merak ettiğim her konuda yardımcı oldu ve bundan sonra da yardımcı olacağını söyledi. Tavsiye ederim...
Teşekkürler...
Alıntı:
scunthorpe Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3550051)
10 numara insan. Sağolsun bana da yardımcı oldu.
Alıntı:
ahmet1453 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3550912)
Bir çok kişiden sonuç alamadığım işimi kısa sürede çözdü. Teşekkürlerimi sunuyorum.
Alıntı:
darkazov Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3551745)
işini özenerek yapan bir arkadaşım, gözünüz kapalı projenizi teslim edebilirsiniz :)
Alıntı:
heyman Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3562535)
Kaç gündür araştırmadık yer bırakmadığım halde yapamadığım bir problemimi 2 dakika içerisinde ücretsiz bir şekilde halletti, kendisine çok teşekkür ediyorum. Böyle bir adama güvenmemek olmaz, düşünmeden alışverişinizi yapınız.
Alıntı:
nbatilkisi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3560074)
Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan bir arkadaşımız, Kendisini tanıdığım için mutlu oldum Blog sitemi wordpress altyapısına sorunsuz bir şekilde taşıdı anahtar teslim hızlı bir site sundu bana kendisine çok teşekkür ediyorum.inşallah tekrar çalışma fırsatını yakalarız beraber tereddüt etmeden iş teslim edebilirsiniz. Emeğine sağlık kardeşim
Alıntı:
remziye1979 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3556530)
Tema, destek ve hız çok iyiydi
Alıntı:
BurakTarakci Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3559864)
Bende hizmet aldım. Tamamen güvenilirdir. Gayet memnunum.
Alıntı:
gasparjegnar Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3567149)
Site yaptırıldı. Çok hızlı ve çok başarılı bir arkadaş tavsiye ederim.
Alıntı:
alkan5806 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3573734)
İşini iyi yapıyor. Tavsiye ederim.
Alıntı:
alperartuc Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3574705)
Arkadaş çok ilgili ve tamamen güvenilirdir. Gayet memnunum.
Alıntı:
MrPolat Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3579152)
Kendisinden ürün almama rağmen yardımcı oldu, güvenilir açık sözlü birisi.
Alıntı:
obadus Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3580023)
Kendisi çok ilgili ve yardımcı bir arkadaş, hızlı geri dönüş yapıyor. Kendisine teşekkür ediyorum.
Alıntı:
julsezer Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 3580927)
İş Teslimi aldım. Sorunsuz teslim edildi. Arkadaş çok sabırlı ve işinde iyi biri. Tavsiyemdir.