Kadınların itirafları-

''Bir gun onun iş cantasını karıştırmaya karar verdim ve anladım ki şuplenmekte haksız değilmişim. Cantasının icinde eski kız arkadaşına ait cıplak fotoğraflar vardı, gorunce cok şaşırdım''. Benim bilgisayarımda casusluk gizlilik programı yuklu E-postasına gelen mesajları yazışmaları kaydeden bir programla kadınlarla yazışmalarını rahatlıkla okuyabiliyorum. Ve aldatıldığımı bu yolla oğrendim
1. Onun cantasını karıştırdım
Erkek arkadaşımdan uzun zamandır şupheleniyordum. Bu şuplelerim gun gectikce artıyordu ve inanılmaz merak ediyor ve oğrenmek istiyordum. Bir gun onun iş cantasını karıştırmaya karar verdim ve anladım ki şuplenmekte haksız değilmişim
2. Bilgisayarını kontrol ediyorum
Her zaman erkek arkadaşımın bilgisayarını kontrol eder girdiği sayfalara ve yazışma gunluklerine bakarım. Belki de erkeklere guvenmediğim icin.
3. Facebook'undaki yazışmalarını takip ettim
Erkek arkadaşımdan aşırı derecede şuheleniyordum. Birgun Facebook'una girdim duvarındaki yazılanları ve mesajlarını gordum. Şuphelerimin beni hic yanıltmadığını gordum. Bu erkek arkadaşım olamazdı nasıl iğrenc nasıl kotu şeyler vardı Kızlarla yazışmalarının
4. Telefonundaki numaralar
Telefonundaki en fazla aranan numaraları tek tek inceledim ve bir gun icinde en fazla aranan numarayı aradım ve gordum ki kadının biri 'aşkım' diyerek actı. O an aldatıldığımı cok iyi anladım
5. Teknolojik casusluk yaptım
Benm bilgisayarımda casusluk gizlilik programı yuklu. E-postasına gelen mesajları yazışmaları kaydeden bir programla kadınlarla yazışmalarını rahatlıkla okuyabiliyorum. Ve aldatıldığımı bu yolla oğrendim
6. Pahalı banka harcamaları
Tesadufen bir gun onun banka ekstreleri elime gecti ve nereden aklıma geldiyse incelemek istedim. Normalde hic boyle şeyler yapmazdım. Banka ekstrelerinin bazılarının cok fazla olduğunu gordum ve incelemeye aldım tek tek aradım. Pahalı luks gece mekanlarına ait
7. Telefon mesajları
Telefon mesajlarının iletim raporlarından kimlere mesaj attığını neler yazdığını gordum. Bir gun once bana yorgun olup uyuyacağını soylemişti. Oysa bana yalan soylemiş. Başka bir kızla seks muhabbetli mesajlarını gordum
8. Arabasını izleme
Bir GPS izleme sayesinde onun uc saat boyunca bir kadınla arabada neler yaptığını gorebildim ve izledim
9. İş telefonları
İş yerinden bir bayan arkadaşının geceleri ve hafta sonlarınında araması uzerine şuphelendim ve telefon faturası her şeyi ortaya cıkardı.