Çalýþma Yapýlmýþ Bazý Sitelerin Yükselme Durumu

Bizimle Çalýþan Bazý Müþterilerimizin Yorumlarý

Alýntý:
NickNoLte Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1071776608)
Çalýþma sonrasý rekabeti yüksek kelimede sitem 4. sýradan 1. sýraya geldi tþk ederim. Ayrýca hocam 3 farklý site için daha çalýþma yaptýrmak istiyorum. pm bekliyorum.

Alýntý:
secret1071 Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 2273336)
Rapor teslim edildi. Eline saðlýk kardeþim. Yaptýðýn iþin hakkýný vermiþsin. Raporlaman süper. Forumlarda senin gibi iþini temiz yapan adam bulmak zor.
Binlerce lira verip büyük sitelerden makale yayýnladýðýmýz ve kýsa bir süre sonra linklerimizi silen o sahtekarlara boþ yere para vermeyin. Burada hem ORGANÝK bir çalýþma yaptýrmýþ oluyorsunuz hemde alýn teriyle para kazanan insanlara destek vermiþ oluyorsunuz.
Her site sahibinin bu arkadaþla çalýþmasý lazým. Çünkü çalýþmasý ORGANÝK.

Alýntý:
AkinSoylu Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 2265478)
iletiþim kurup satýn aldýðým hizmetler kaç bin lira olmuþtur bilmiyorum. Ancak ben bu kadar temiz, bu kadar disiplinli bir þekilde karþýlýðýný veren görmedim. Aldýðým raporu dünya para verdiðim paketlerde alamadým. Eminim faydasý da olacaktýr. Ýyi çalýþmalar diliyorum.

Alýntý:
hedefreklam Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1072087825)
çalýþmalarýnýzdan çok çok memnun kaldým zor bir kelimede 2. sýraya oturdu sayenizde. En kýsa sürede 2 müþteriye daha çalýþma yapacaðýz.
arkadaþ iþini çok düzgün yapan birisi güvenle çalýþabilirsiniz

Alýntý:
pan_river Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1066127452)
ÝLK 500 de olmayan hiç çalýþma yapýlmamýþ hatta titleda bile geçmeyen bir anahtar kelimemde 75. sýraya

geldim kesinlikle tavsiye ederim.

Alýntý:
oborahan Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1071694666)
Arkadaþýn eline & koluna saðlýk. Tüm çalýþmayý -söz verdiði üzere- gece bitirmiþ. Aldýðýnýz hizmet ile ödediðiniz ücret mukayese bile kabul etmez. En kýsa sürede tüm siteler için çalýþma yaptýrýlacaktýr.

Tekrar teþekkür ederim.

Alýntý:
konzara Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1071677134)
bir önce çalýþma yaptýk arkadaþla baya rekabeti yüksek bir kelimede 40 sýradan ilk sayfa 8 sýraya yükseldi dahada etkisi sürecek gibi.tekrardan teþekkürler

Alýntý:
sanalrisk Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1071716021)
Elinize saðlýk hocam. Zamanýnda rapor teslim edildi, Ýþini iyi yapan ve ilgili bir arkadaþ teþekkürler.

Alýntý:
ankaradabiz Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1066623650)
gözü kapalý verebilirsiniz.3 tane iþ verdim. gerçek sonuçlarý süper. tþkler ilgi ve alakaya.

Alýntý:
chathane Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1066429812)
Çok kýsa sürede kusursuz iþ çýkardý. Teþekkür ederim.

Alýntý:
RedBilisim Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 184120)
Çalýþmaya Baþladýk Ýþini Bilen Biri Sonsuz Teþekkürlerimi Sunuyorum ...

Alýntý:
massetza Adlý Üyeden Alýntý (Mesaj 1066309954)
Ýþ teslim alýndý. Çok ilgili ve dürüst bir arkadaþ. Teþekkür ederim.