Yurt dışı'da olmak üzere sürekli hesap satışlarım mevcuttur .
Sonteklif sitesi üzerinde +285 satışım olmakla beraber adını duyurmuş forum sitelerinde de satışlarım mevcuttur .
Referans isteyen arkadaşlara whatsapp üzerinden müşterileri gösterebilir, ve diğer sitelerdeki referanslarımı gösterebilirim , güvenemeyen arkadaşlar için hesabı ilk teslim ediyorum.
Başım ağırmasın sağlam bir yer arıyorsanız tam adresidir , memnun kalacağınızın garantisini verebilirim :)
Arkadaşlar , whatsapp üzerinden bana lütfen yazın , buradan yazmayın bakamıyorum , orijinal numaramı ekliyorum WhatsApp üzerinden yazabilirsiniz.
0541 884 7357
BAYRAM BOYUNCA NETFLIX ALAN ARKADAŞLARA 2 AY SPOTIFY HEDİYEM OLACAKTIR :)
Ödeme yöntemleri;
Tüm banka hesapları + Western Union + PaySera + Papara + ininal kart + Kredi kartı
Teşekkür eder iyi seyirler dilerim , sağlıklı günler :)
Not : Minimum 1 ve maksimum 4 aylık olarak satmaktayım , fiyatları WP üzerinden yazıyorum.
Çalıntı kartlar , illegal ve kesinlikle crack türü işlem hesaplarımda yoktur , kontrol edebilirsiniz :)
3 ve 4 aylık alan arkadaşlara spotify premium hediyem oluyor , lütfen belirtiniz . :)
Ayrıca 3-4 gün sonra hesabım patlamasın başım ağrımasın 2-3₺ daha fazla vereyim derseniz yine doğru yerdesiniz :)
Açtığım hesaplar 30 Gün Garantilidir , diğerleri gibi patlama sorunu yoktur .
Netflix 4K UHD
2 Ay 20 ₺
3 Ay 30 ₺
4 Ay 40 ₺
En çok satılan paket fiyatlarını gösterdim.
Spotify Premium ;
3 Ay 5 ₺

Sadece sonteklif sitesin de aktif satış sayım görseldedir .