Ne Yapıyorsun?
Websiteniz için profesyonel hız optimizasyonu hizmeti veriyorum. Google Pagespeed verilerine göre websitenizin masaüstü ve mobil puanını 90+ yapıyorum.

Ne Değişecek?
Tıkladığı anda açılan websitesini hangi kullanıcı sevmez ki? Hizmetim sonrasında kullanıcılar websitenizde uzun sayfa açılış sürelerini beklemek zorunda kalmayacak ve hızlı bir şekilde gezinebilecek.

BENİ TERCİH ETMENİZ İÇİN 3 BÜYÜK SEBEP
1) Hedeflerim ve Deneyimlerim
Google Pagespeed verilerine göre websitenizin mobil ve masaüstü puanını 90+ yapıyorum (enterprise paket).
Çalışmalarımda asla korsan eklenti veya dosya kullanmıyorum.
CSS, JS, PHP, Wordpress, Seo konularında bilgi ve deneyim sahibiyim.
2) Referanslarım ve Şirketim
R10 ve sosyal medyada onlarca referansım mevcut. Şirketimden adınıza özel fatura oluşturuyorum.
3) Sizin Kazanacaklarınız
Çalışmam sonrasında kullanıcılar websitenizde uzun sayfa açılış sürelerini beklemek zorunda kalmayacak ve hızlı bir şekilde gezinebilecek. Google Search Console uyarılarından kurtulacaksınız. Website performansınıza bağlı SEO veya Google Adsense/Adwords'ta bir düşüş yaşıyorsanız, tekrar yükselişe geçeceksiniz.

MUTLU MÜŞTERİLERİM (referanslarım - r10 aktif satış konumdan alıntıdır)
Alıntı:
AtomaniA Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077709197)
EMPAT hocama çok teşekkürler,
R10 üzerinde harcadığım en verimli paraydı diyebilirim. Hit olarak etkisini görür müyüm, görmez miyim bilmiyorum ama profesyonel olarak üstüne ne düşüyorsa yaptı, hatta fazlasını da hediye etti.
Tamamen tavsiye ederim.

Alıntı:
altuncem Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077644261)
Advenced paket satın aldım. Söz verdiği gibi hedeflediği değerlere erişti, hatta üzerinde de çıktı. Tüm sorularımızı bıkmadan, usanmadan cevapladı sağolsun sitenizin hız puanlarında düşüş varsa eğer kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler hocam.

Alıntı:
dogantuysuz Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077609133)
CLS değeri için çalışma yapıldı. Güvenilir ve gerçekten çok ilgili arkadaş.

Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076928910)
Merhabalar, hizmeti bende aldım, 2 gün içerisinde teslim edildi.
İçerisinde 50 kadar resminin bulunduğu ve fazlasıyla hantal bir wordpress sitesi teslim ettim. Arkadaş hediyeleri ile beraber karşılığını verdi. Kesinlikle alınası gereken bir hizmet. Tavsiye ederim. Özellikle hız konusunda gerçekten site rahatlıyor.
Aklınızda soru kalırsa bana da sorabilirsiniz.

Alıntı:
gokhan4 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077056186)
Hız optimizasyon hizmeti satın aldım gayet başarılı ilgili bir arkadaş, çok memnun kaldım. Bir e-ticaret sitesiydi içerisinde 100'e yakın ürün 300'den fazla resim vardı. Tüm optimizasyonları görüntü bozulmadan başarılı bir şekilde yaptı. 1 gün içerisinde teslim etti. Gerçekten çok memnun kaldım, tavsiye ederim.

Alıntı:
Erbayersoy Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077126800)
Onur bey ile ufak bir işle çalışmaya başladık. Yaklaşımı, proje sonu odaklı oluşu, müşteri memnuniyetini ön planda tutması gibi çalışma tarzından ufak başlangıçların ardına birkaç iş daha ekledik. Oldukça memnunum Tavsiye ederim

Alıntı:
PaylasimBankasi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077195422)
Onur Hocamla güzel bir çalışma oldu web site optimize edildi. google pagespeed yükseltme çalışması yapıldı.başarılı sonuç alındı . işini severek yapan birisi Her zaman çalışmak dilegiyle...

Alıntı:
ulbayelektronik Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077535056)
güvenilir ve dürüst satıcı tavsiye ederim başarılarınızın devamını dilerim

Alıntı:
SinanYS Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077587057)
bir sitem için çalıştık oldukça iyi sonuçlar elde ettim, işini iyi bilen biri öneririm.

Alıntı:
sinanmath Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076792646)
Web sitemizde yapılan optimizasyonlarda gözle görülür hız artışı elde ettik. Teşekkür ederim.

Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077067351)
Aldığım hizmet konusunda bir ek rapor vermek istiyorum. Yapılan optimizasyonlar hiçbir sorun çıkartmadı ve güncelliğini korumaktadır. Arkadaş satış sonrası da fazlasıyla destek vermiştir. Bildiğnii düşünseniz bile bilmediğiniz çok fazla şey var. Uzmanına bırakın kafanız rahat olsun

WORDPRESS HIZ OPTİMİZASYONU ÇALIŞMA KAPSAMI

a) Cache/Minify/Combine Optimizasyonu
website önbelleği (website cache)
tarayıcı önbelleği (browser cache)
html/css/js sıkıştırması (minify html/css/js)
satır içi css/js sıkıştırması (minify inline css/js)
asenkron css yüklemesi (async css)
asenkron js yüklemesi (async js)
css/js birleştirme (combine css/js)
js erteleme (defer js)
css http/2 push
js http/2 push
kritik oluşturma yolu optimizasyonu (critical rendering path optimization)
google fontları optimizasyonu (optimization google fonts)
yorum satırlarını kaldırma (remove comment lines)
wordpress emojilerini kaldırma (remove wordpress emoji)
wordpress gömülü scriptleri kaldırma (remove wordpress embeds)
birleştirilmiş css/js yüklenme önceliğini ayarlama (combined css/js priority)
gereksiz sorgu dizelerini kaldırma (remove query strings)

b) Resim Optimizasyonu
kademeli görüntü yükleme (lazy load images)
kademeli iframe yükleme (lazy load iframes)
resimleri sıkıştırma (compress images)
png'den jpg'e dönüştürme (png to jpg)
webp dönüştürme (convert webp)

c) Cloudflare CDN Kurulumu/Optimizasyonu
cloudflare hesabı açma (create cloudflare account)
wordpress cloudflare entegrasyonu (integration cloudflare for wordpress)
brotli aktifleştirme (enable brotli)
3 adet sayfa kuralı ekleme (add page rules)
otomatik sıkıştırma aktifleştirme (enable auto minify)
tls 1.3 aktifleştirme (enable tls 1.3)
quic destekli http/3 aktifleştirme (enable http/3 with quic)
0-rtt bağlantı sürdürme aktifleştirme (enable 0-rtt connection resumption)
tarayıcı önbelleği yaşam süresi ayarlama (set browser cache ttl)
edge önbelleği yaşam süresi ayarlama (set edge cache ttl)

SIK SORULAN SORULAR

Alıntı:
Teslim Süresi Hakkında Bilgi Verir misin?
Tabii ki. Yoğunluk nedeniyle teslim süresi olarak 3 gün belirledim. Ödeme yapıldıktan ve giriş bilgileri belirtildikten itibaren, maks. 3 gün sonra teslim ediyorum. Muhtemelen, 2.ci veya 3.cü gün çalışmaya başlıyorum. Çalışma ortalama 1 saat sürüyor eticaret siteleri, haber siteleri ve adsense reklamı barındıran siteler haricindeki sitelerde.
Alıntı:
Hız Optimizasyonu Hizmeti Ücreti Nedir?
Konunun en altındaki paketlendirme ve istisnai ücretlendirme sistemimi inceleyerek hizmet ücretleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Alıntı:
Kesin Olarak Başarıya Ulaşabilir misin?
Eğer hosting/sunucu veya wordpress siteniz kaynaklı bir yapılandırma sorunu (hız optimizasyonu değil, diğer konularla ilgili) yoksa kolaylıkla hedeflerime ulaşabilirim. Eğer varsa, sorunu tespit edip sorunun detaylarını ve çözümünü içeren bir makale bağlantısı gönderirim.
Alıntı:
Sadece Puanların Değil, Açılış Süresini ve Diğer Değerlerin de İyileştirilmesini İstiyorum. Bu Mümkün mü?
Google Pagespeed'te puanın yükselmesi ile, fcp, lcp, etkileşim süresi ve hız indeksi değerlerinin iyileşmesi doğrusal orantıda ilerliyor. Bu yüzden çalışmalarımda öncelikli olarak Google Pagespeed verilerini baz alıyorum.

WORDPRESS PROFESYONEL HIZ OPTİMİZASYONU ÇALIŞMASI FİYATLANDIRMALARI

Çalışmalarımdaki tüm fiyatlara KDV ücreti (%18) dahildir.

Bilgilendirme: E-Ticaret siteleri gibi komplike websiteleri, Adsense gibi üçüncü parti reklam bulunan ve benzeri websitelerinde hız optimizasyonu çalışmasının zorluğu ve çalışma süresi 2-3 katına artmaktadır. Bu sebepten dolayı E-Ticaret siteleri, haber siteleri, film/radyo/müzik siteleri ve üçüncü parti reklam (örnek: adsense)/uygulama barındıran siteler için görseldeki fiyatlandırmalar geçerli değildir.

E-Ticaret siteleri: Siteye bağlı değişkenlik gösterir. Özel mesaj aracılığıyla teklif alabilirsiniz.
Film/radyo/müzik siteleri: Paket ücreti + 150 TL
Üçüncü parti uygulama (örnek: döviz kurları, anlık burç sonuçları) barındıran siteler: Paket ücreti + 125 TL
Üçüncü parti reklam (örnek: adsense) barındıran siteler: Paket ücreti + 100 TL
Haber siteleri: Paket ücreti + 75 TL

GOOGLE GÜNCELLEMESİ İLE CLS DEĞERİ ÖNEMLİ BİR SEO KRİTERİ HALİNE GELDİ!

ÖZEL TEKLİF: CLS ODAKLI HIZ OPTİMİZASYONU ÇALIŞMASI
An itibariyle WordPress websiteniz için CLS odaklı hız optimizasyonu çalışması hizmeti veriyorum.
CLS odaklı hız optimizasyonu çalışması: paket ücreti (mevcutsa ek paket ücreti) + 100 TL

BÜYÜK FIRSAT: CLS ODAKLI HIZ OPTİMİZASYONU ÇALIŞMALARINDA %30 İNDİRİM
CLS odaklı hız optimizasyonu çalışmalarında hesaplanan toplam hizmet tutarının %30'u alınmamaktadır.

İNDİRİMLİ ÇALIŞMA ÖRNEK 1:
Enterprise paket ile hız optimizasyonu çalışması satın almak isteyen kullanıcı için hizmet ücreti indirimsiz olarak şöyledir:
İNDİRİM OLMADAN ÖNCE HİZMET FİYATI
Enterprise paket ücreti (150 TL) + CLS odaklı çalışma ücreti (100 TL) = 250 TL
İNDİRİM İLE BERABER HİZMET FİYATI
İndirim ile beraber ise şöyledir: 250 TL (hizmet ücreti) - 75 TL (indirim) = 175 TL

İNDİRİMLİ ÇALIŞMA ÖRNEK 2:
Adsense'ye sahip WordPress websitesi için Enterprise paket hız optimizasyonu çalışması satın almak isteyen kullanıcı için hizmet ücreti
İNDİRİM OLMADAN ÖNCE HİZMET FİYATI
Enterprise paket ücreti (150 TL) + Üçüncü parti reklam (adsense) içeren websitesi ek ücret (100 TL) + CLS odaklı çalışma ücreti (100 TL) = 350 TL
İNDİRİM İLE BERABER HİZMET FİYATI
İndirim ile beraber ise şöyledir: 350 TL (hizmet ücreti) - 105 TL (indirim) = 245 TL

KURUMSAL BİLGİLER
Ad Soyad: MAHMUT ONUR ÖZDEN
Vergi Kimlik No (VKN): 6820234590
Vergi Dairesi: DÜDEN (ANTALYA)
ONAY KODU: 3UP1MKIJJT

Kurumsal bilgiler bölümündeki bilgilerin ve şirketimin güncel durumunu https://ivd.gib.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz.