Twitterda sabah saat 10.00 sıralarında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gunu başlıklı hashtaglar, Turk twittercılar sayesinde dunya capında en sık konuşulan konuları listeleyen ilk on sıralamasına girdi.
Twitter'ın dunya capında konuşulan ilk on konusu arasında "First of May" adlı İngilizce tek bir hashtag da yer aldı.
İşte bazı unlulerin Twitter da paylaştıları 1 mayıs mesajları
Nihat DOĞAN
Cefakar, vefakar, cilekeş ve bir o kadar onurlu işcilerimizin 1 Mayıs emek bayramını tebrik eder, provokasyonsuz bir bayram kutlaması dilerim.
Cem DAVRAN
1 Mayıs kutlu olsun. Barış olsun, adalet olsun, sevgi olsun.
Berna LACİN
Demokrasi ve barış icin, uretmek, hayata guzeli katmak icin emek veren herkesin 1 Mayıs bayramı kutlu olsun.
Hamdi ALKAN
Alınteri ile varolan, emeğini sofrasına ekmek olarak goturen herkesin 1 Mayıs ı kutlu olsun...
Gulben ERGEN
Dunyanın en değerli duygusu emek. "Bayramımız Kutlu olsun."
Murat BOZ
Bir işci cocuğu olarak tum işci ve emekcilerin gunu 1 Mayıs'ı kutluyorum.
Işın KARACA DOĞAN
1 Mayıs, işcinin ve gercek emekcilerin bayramı kutlu olsun.
Haluk LEVENT
Program değişti bu arada, ilk kez Taksim'de olamıyorum 1 Mayıs'ta. İzmir'deki etkinliğe katılıyorum.
Şimdiden "Yaşasın 1 Mayıs..."
BENGU
1 Mayıs işcimizin emekcimizin bayramı kutlu olsun.
Hilal CEBECİ
Bir işci cocuğu olarak 1 Mayıs işci ve emekcilerimizin bayramını kutluyorum gerci bir gun değil hergun bayram yaşamalarını isterdim.
SUAVİ
Faşizm'e Karşı Omuz Omuza!"Haydi alanlara 1 Mayıs'a!
Hadise ACIKGOZ
Değerli işcilerimiz ve emekcilerimizin 1 Mayıs bayramını saygıyla kutluyorum. Bu bayram bize bir daha "emeğe saygı" duymayı hatırlatsın.
Mehmet ASLAN
1 Mayıs "BAYRAM" dır unutmayalım.
Buse TERİM
1 Mayıs işcinin emekcinin bayramı kutlu olsun.