Merhaba Kendime Gore Kadin Ne Sever - Ne Sevmez Adli Konuma Hosgeldin.
Uzatmadan konuya geciyorum..
Bir cok kisinin tartismasidir biz kadinlarin neyi sevip sevmedigimiz
Bu bir acik verme gibi degil aslinda bunu diger bayan arkadaslara soyluyorum bu sadece ufak bi kendimi tanitma amacli bir konu..
Bi cok kisi bunu belki koz olarak kullanmak isteyebilir ama hic denemesinler cunku acik veripte koz kullandiran birisi degilimdir
Neyse konuya geceyim ben pek uzatmadan
Neleri Seviyorum ? (Somut)
1.si kisin portakal mandalina nar yazin sadece cilek, muz kivi vs vs sevmiyorum
2.si Sigaram olsun yeter sagliga zararlidir ki elbette ama iste eskiden beri icerim eski derken ( lise hayatimda baslamistim).
3.su kirmizi et ve bol sebze beyaz eti hayatta yiyemiyorum cunki balik kilciklarindan nefret ediyorum ve kokusundan. (allahim eksik etmesin ama yiyemiyorum bi turlu iste )
4.su en sevdigim ve ya en ugurlularimi sayicam burada ( en sevdigim renk eflatun, en sevdigim yemek dolma biber, en sevdigim rakam 3 ugurlu rakamim 5 ugurlu gunum pazar ve ugurlu rengim siyah. arkadaslar renklerin ya da gunun ugurlusu olur mu demeyin cunki ugurlu onlar benim icin
Gecelim En Sevmediklerim'e (Somut ve Soyut)
1.si kabak yemegi, yumurtali yemekler, beyaz et, pirasa yemegi ve mineralli maden sulari..
2.si en ugursuz gunum sali, ugursuz rakamim 9 ugursuz rengim kahverengi.
3.su En nefret ettigim olaylar (seyler)
3.a) Giyimime karisilmasi
3.b) Bisey konusurken sozume soz katilmasi
3.c) Kabadayi erkekler
3.d) barbie kizlar
3.e) cahil insanlar.
3.f) saclarina fon cektiren apachiler..
3.g) kendiligini bozan kisilikler..
Bu kadarini anlatayim..
Uzatmadan konuya geciyorum..
Bir cok kisinin tartismasidir biz kadinlarin neyi sevip sevmedigimiz
Bu bir acik verme gibi degil aslinda bunu diger bayan arkadaslara soyluyorum bu sadece ufak bi kendimi tanitma amacli bir konu..
Bi cok kisi bunu belki koz olarak kullanmak isteyebilir ama hic denemesinler cunku acik veripte koz kullandiran birisi degilimdir

Neleri Seviyorum ? (Somut)
1.si kisin portakal mandalina nar yazin sadece cilek, muz kivi vs vs sevmiyorum

2.si Sigaram olsun yeter sagliga zararlidir ki elbette ama iste eskiden beri icerim eski derken ( lise hayatimda baslamistim).
3.su kirmizi et ve bol sebze beyaz eti hayatta yiyemiyorum cunki balik kilciklarindan nefret ediyorum ve kokusundan. (allahim eksik etmesin ama yiyemiyorum bi turlu iste )
4.su en sevdigim ve ya en ugurlularimi sayicam burada ( en sevdigim renk eflatun, en sevdigim yemek dolma biber, en sevdigim rakam 3 ugurlu rakamim 5 ugurlu gunum pazar ve ugurlu rengim siyah. arkadaslar renklerin ya da gunun ugurlusu olur mu demeyin cunki ugurlu onlar benim icin

Gecelim En Sevmediklerim'e (Somut ve Soyut)
1.si kabak yemegi, yumurtali yemekler, beyaz et, pirasa yemegi ve mineralli maden sulari..
2.si en ugursuz gunum sali, ugursuz rakamim 9 ugursuz rengim kahverengi.
3.su En nefret ettigim olaylar (seyler)
3.a) Giyimime karisilmasi
3.b) Bisey konusurken sozume soz katilmasi
3.c) Kabadayi erkekler
3.d) barbie kizlar
3.e) cahil insanlar.
3.f) saclarina fon cektiren apachiler..
3.g) kendiligini bozan kisilikler..
Bu kadarini anlatayim..