Mobil dunyada yaşanan kıyasıya rekabet, fiyatların hızlı değişimine neden oluyor. İşte dunun gozde bugunun fiyatı duşen telefonları!
Nokia 5800 XM
Nokia'nın ilk dokunmatik ekranlı akıllı telefonlarından biri olan 5800XM, aradan gecen uzunca sureye rağmen popularitesinden hicbir kayıp yaşamadı. Ancak bunun yanında fiyatı neredeyse yarı yarıya aşağı cekildi. An itibariyle adeta taban fiyatı goren cihaz, sizin de ilginizi cekiyorsa, 5800'a sahip olmak icin daha iyi bir fırsat olamazdı.
GPS, Wi-Fi, Bluetooth 2.1
Symbian OS 9.4 işletim sistemi
1320 mAh pil ile 406 saat bekleme suresi
32 GB'a kadar MicroSD belek kartı desteği
Samsung i5700 Galaxy
Samsung'un Android'li Galaxy serisinin ilk cihazlarından biri olan i5700, Android 1.5 Cupcake işletim sistemine sahip. Samsung'un resmi olarak ust Android surumlerine guncellemediği cihaz, meraklıları tarafından geliştirilen ozel yazılımlar ile guncellenebiliyor. 800 MHz işlemci 180 MB dahili hafıza gibi hayli guclu bir donanıma sahip olan telefon, an itibariyle kacırılmaması gereken bir fiyatta.
GPS, Wi-Fi, Bluetooth, 3.6 Mbps HSDPA
Android OS 1.5 Cupcake işletim sistemi
1500 mAh pil ile 650 saat bekleme suresi
32 GB'a kadar MicroSD bellek kartı desteği
Samsung S3653 Corby Wi-Fi
Uygun fiyatlı ve kablosuz ağ desteğine sahip bir cep telefonu arıyorsanız doğru yerdesiniz. Samsung'un rengarenk Corby serisine dahil olan S3653 Corby Wi-Fi, estetik olmasının yanı sıra gelişmiş mobil internet yetenekleri ile de dikkat cekiyor. On yuklu widgetlar sayesinde S3653 ile sosyal ağlara zahmetsizce bağlanabiliyorsunuz.
Wi-Fi, EDGE, Bluetooth 2.1
Samsung TouchWiz arayuzu
960 mAh pil ile 730 saat bekleme suresi
50 MB dahili hafıza 8 GB'a kadar Micro SD kart desteği
Nokia E72
Nokia'nın E serisi olarak adlandırılan iş telefonlarına dahil en başarılı cihazlardan birisi Nokia E72. Tam QWERTY klavyesi, gelişmiş Symbian işletim sistemi ile bir iş telefonundan beklenebilecek tum ozellikleri uzerinde taşıyan telefon, otomatik odaklamalı 5MP kamera, gelişmiş ses performansı gibi ozellikler ile eğlenceden de taviz vermiyor.
Wi-Fi, 10.2 Mbps HSDPA, GPS
Symbian OS 9.3 işletim sistemi
1500 mAh pil ile 576 saat bekleme suresi
250 MB dahili hafıza ve 32 GB'a kadar MicroSD kart desteği
LG GD900 Crystal
LG'nin başarılı eğlence telefonlarından biri olan Crystal, sıra dışı şeffaf tasarımı ile dikkat cekiyor. Hem dokunmatik ekrana hem de kızaklı yapıda tasarlanan numerik klavyeye sahip olan cihaz, 1.5 GB'lık dahili hafızası ile dikkat cekiyor. Telefonun 8 megapiksellik kamerası ise gayet tatminkar bir performans sergiliyor.
HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.1
480x800 piksel TFT rezistif dokunmatik ekran
1000 mAh pil ile 300 saat bekleme suresi
1.5GB dahili hafıza ve 32GB'a kadar MicroSD kart desteği
SonyEricsson C903
SonyEricsson'un fotoğaf odaklı Cyber-shot telefonlarının en başarılılarından biri C903. Kızaklı tasarımı ve kasadan bağımsız arka kamera kapağı ile şık bir goruntu sergileyen telefon, 5 megapiksellik cift led flaş aydınlatmalı bir kameraya sahip. Modern anlamda ihtiyac duyulabilecek tum temel ozellikleri uzerinde barındıran telefon, yarı yarıya duşen fiyatı ile an itibariyle ideal bir secim olacaktır.
3.6 Mbps HSDPA, Bluetooth 2.1
1000 mAh pil ile 400 saat bekleme suresi
105 MB dahili hafıza ve Memory Stick Micro ile 8GB'a kadar kart desteği
Samsung M5650 Lindy
Yuvarlak hatları ile şık bir gorunum sergileyen ve 2.8 inclik geniş dokunmatik ekranı ile kullanım kolaylığı sağlayan Lindy, sosyal ağlar ile butunleşik yapısı ve on yuklu widgetlar ile tam bir internet cihazı kimliği taşıyor. 3G ozelliği bulunan telefonun aynı zamanda kablosuz ağlara bağlanabilmek icin 802.11 b/g Wi-Fi alıcısı da mevcut.
7.2 Mbps HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth 2.1
2.8 inclik dokunmatik ekran ve TouchWiz kullanıcı arayuzu
960 mAh pil ile 300 saate kadar bekleme suresi
8 GB'a kadar MicroSD bellek kartı desteği En Ucuz Telefonlar
Nokıa 5800 xm son zamanlarda cok satılan bir telefon haline geldi zaten

evet ya kullananlar yanlıs anlamasın ama kızılay dagıtmıs gıbı kımde gorsem var gecenlerde arkadas almıs kullanamıyor neden aldın o zaaman dedım goruntu olsun dıye dedı ya bu turk mılletını anlamak cok zorr