Kadınların Cok kullandıgı 10 Kelime
1. Peki
İşte en tehlikeli kelime: Peki… Oyle bir soyleriz ki kavgada o kucucuk kelimeyi, oyle anlamlar yukleriz ki uzerine, o an her şeyi bırakıp gitmek isteriz. Avına saldıran bir kaplan kadar hırcın ama bir o kadar da sessiz oluruz. “Peki” dedik, kavga bitti sandın di mi? Yok oyle bir şey. “Peki” demiş kadın matador karşısındaki boğadan bile daha tehlikelidir. Kırmızıyı kendine goster ve at kendini dışarı. Geriye donerken en sevdiği şeylerden almayı sakın unutma. Ama unutma bu seni affettirmez sadece sonunu biraz geciktirir o kadar
2. Tamam
Hele o “tamam”dan sonra susuyorsak, tehlike canları calıyor demektir. Her an buyuk bir patlama olabilir. Sen her şeyin yoluna girdiğini sanabilirsin. Hazırlıklı ol, başın buyuk belada. Fitil fitil gelecek her şey burnundan. Mumkunse goz onunde fazla bulunma, bir şeyler anlatmaya calışma sakın, seni dinlemiyoruzdur. Zaten o yuzden tamam diyoruz ya. Ne anlatırsan anlat alacağın tek cevap “tamam”dır artık.
3. Anladım
Anladım cunku cok zekiyiz.
4. Haklısın
Yok oyle bi şey. Haklı olan daima biziz. Haksız bile olsak bir yolunu bulup kendimizi haklı cıkartırız. Aen bile ne olduğunu anlamaz, kendinden utanırsın. Sadece seni oyalıyoruz, haklı olduğun buyusune kapılıp gevşediğin anda butun silahlarımızla saldırıp seni haksız cıkartmak icin. Haklı olan biziz. Unutma.
5. Bilmem
Tabii ki biliyorum…Sadece kızgınım ve bilmem diyerek konudan kacıyorum. Ama sanma ki bu konu kapanacak. Bence sen de şimdi konuyu kapat ve daha ılımlı bi anda gundeme getir. Yoksa sen de farkındasın bildiğimizin.
6. Nasıl İstersen
Aman bunu ciddiye alıp istediğin şeyi yapma, tuzaktır bu. Hele bi yap, gor bakalım sadece supurgesi eksik olan bir cadı cıkıyor mu karşına cıkmıyor mu? Atıyorum lcd ekran tv istedin kavga cıktı, sonunda sinirden “sen bilirsin” dedik. Getir bakalım o tv’yi eve, bozmak icin elimizden gelen her şeyi yapmıyor muyuz?
7. Boşver
Sakın ha boşverme. Boşver dediğimiz şey, inan bizim icin cok onemlidir yine sinirden demişizdir. Eğer sen boşverirsen daha da sinirleniriz. Dar ederiz dunyayı başınıza. Her kavgada gundem olur o şey. Sadece biraz bekle sakinleşelim.
8. Sen Bilirsin
Hayır herşeyi ben bilirim. Şu an cok sinirliyim o yuzden seni baştan savma cevaplarla geciştiriyorum. Sakın ha, havalara girme sen bilirsin dediğim icin. Şu an o kadar iyi değilim, tek istediğim susman, o yuzden sen bilirsin.
9. Gerek Yok
Bunu genelde erkek “acıklamama izin ver” dediği zaman soyleriz. “Gerek yok” cunku sen ne anlatırsan anlat ben yine bildiğimi okuyacağım. Senin soylediklerinden cok, benim duşunup beynimde kurduklarım onemli şu an benim icin. Gerek yok, sus sakinleşmemi bekle once…
Gerek yok.
10. Hı hı
Bu kelimeyi soylerken kesinlikle karşındakinin gozlerine bakmayız. Uzağa boş boş bakışlar atarak soyleriz ki o anlamsız iki heceye olabildiğince anlam yukleyelim. Dudakları birleştirip, başımızı yukarı aşağı sallayarak “hı hıı bittin olum sen” hissini uyandırırız karşı tarafa.
-ALINTI-
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kadınların Cok Kullandığı 10 Kelime
-
13-09-2019, 21:01:36