Sen Kimsin?
Ben Onur. CSS, JS, PHP, Wordpress, Seo ve Linux Sistem/Sunucu yönetimi konularında bilgi ve deneyim sahibiyim.
Hangi Hizmetleri Veriyorsun?
An itibariyle WordPress anahtar teslim website kurulumu/özelleştirme/hata ayıklama, seo, güvenlik optimizasyonu ve hız optimizasyonu hizmeti veriyorum.
Ne Yapıyorsun?
Hayalinizdeki websitesini WordPress altyapısını kullanarak kuruyorum, konfigüre ediyorum ve anahtar teslim olarak sunuyorum. Bir diğer deyişle dijital dünyaya açılmanız için gereken desteği sağlıyorum.
Ne Değişecek?
Gelişen teknoloji ile websitelerinin önemi daha da arttı. İstatistiklere göre dünyadaki sitelerin %28'inin altyapısında WordPress bulunuyor. WordPress ile dijital dünyaya açılacak, sitelerinizden para kazanacaksınız.
Neden Seni Tercih Etmeliyim?
Envato üyeliğimle premium eklenti ve temaları kullanıyorum, asla korsan eklenti ve dosya kullanmıyorum.
Şirketimden adınıza özel fatura oluşturuyorum.
Müşteri memnuniyetine öncelik veriyorum.
Birçok referansım mevcut.
Anahtar Teslim Websitesi Hizmet Kapsamı
a) Websitesi Kurulumu
tema ve gerekli eklentilerin kurulması
tema ayarlarının yapılandırılması
eklentilerin ayarlarının yapılandırılması
temanın herkese açık olarak yayınlanan alanların SEO uyumlu olarak sıfırdan yazılması
b) Google, Bing, Yandex Kayıtları ve Entegrasyonları
Google Search Console, Analytics, Maps Adwords, Tag Manager kaydı ve entegrasyonları
Bing Webmaster kaydı ve entegrasyonu
Yandex Metrica kaydı ve entegrasyonu
c) Cloudflare (CDN) Kurulumu/Optimizasyonu/Entegrasyonu
cloudflare hesabı açma, yapılandırma ve entegrasyonu
d) Güvenlik Optimizasyonu
wordfence security eklentisi kurulumu ve yapılandırması
functions.php manuel düzenleme
.htaccess manuel düzenleme
e) SSL Kurulumu ve Yapılandırması
cloudflare ssl kurulumu
cloudflare ssl yapılandırması (always https, automatic https rewrites)
MUTLU MÜŞTERİLER (R10 wordpress hız optimizasyonu konumdan alıntıdır)
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076928910)
Merhabalar, hizmeti bende aldım, 2 gün içerisinde teslim edildi.
İçerisinde 50 kadar resminin bulunduğu ve fazlasıyla hantal bir wordpress sitesi teslim ettim. Arkadaş hediyeleri ile beraber karşılığını verdi. Kesinlikle alınası gereken bir hizmet. Tavsiye ederim. Özellikle hız konusunda gerçekten site rahatlıyor.
Aklınızda soru kalırsa bana da sorabilirsiniz.
Alıntı:
gokhan4 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077056186)
Hız optimizasyon hizmeti satın aldım gayet başarılı ilgili bir arkadaş, çok memnun kaldım. Bir e-ticaret sitesiydi içerisinde 100'e yakın ürün 300'den fazla resim vardı. Tüm optimizasyonları görüntü bozulmadan başarılı bir şekilde yaptı. 1 gün içerisinde teslim etti. Gerçekten çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Alıntı:
altuncem Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077644261)
Advenced paket satın aldım. Söz verdiği gibi hedeflediği değerlere erişti, hatta üzerinde de çıktı. Tüm sorularımızı bıkmadan, usanmadan cevapladı sağolsun sitenizin hız puanlarında düşüş varsa eğer kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler hocam.
Alıntı:
Erbayersoy Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077126800)
Onur bey ile ufak bir işle çalışmaya başladık. Yaklaşımı, proje sonu odaklı oluşu, müşteri memnuniyetini ön planda tutması gibi çalışma tarzından ufak başlangıçların ardına birkaç iş daha ekledik. Oldukça memnunum Tavsiye ederim
Alıntı:
PaylasimBankasi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077195422)
Onur Hocamla güzel bir çalışma oldu web site optimize edildi. google pagespeed yükseltme çalışması yapıldı.başarılı sonuç alındı . işini severek yapan birisi Her zaman çalışmak dilegiyle...
Alıntı:
ulbayelektronik Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077535056)
güvenilir ve dürüst satıcı tavsiye ederim başarılarınızın devamını dilerim
Alıntı:
SinanYS Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077587057)
bir sitem için çalıştık oldukça iyi sonuçlar elde ettim, işini iyi bilen biri öneririm.
Alıntı:
dogantuysuz Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077609133)
CLS değeri için çalışma yapıldı. Güvenilir ve gerçekten çok ilgili arkadaş.
Alıntı:
sinanmath Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076792646)
Web sitemizde yapılan optimizasyonlarda gözle görülür hız artışı elde ettik. Teşekkür ederim.
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077067351)
Aldığım hizmet konusunda bir ek rapor vermek istiyorum. Yapılan optimizasyonlar hiçbir sorun çıkartmadı ve güncelliğini korumaktadır. Arkadaş satış sonrası da fazlasıyla destek vermiştir. Bildiğnii düşünseniz bile bilmediğiniz çok fazla şey var. Uzmanına bırakın kafanız rahat olsun
WORDPRESS ANAHTAR TESLİM WEBSİTESİ FİYATLANDIRMALARI
Çalışmalarımdaki tüm fiyatlara KDV ücreti (%18) dahildir.
SİTE KATEGORİLERİ
BLOG
Blog Sitesi: 500 TL
Blog Sitesi (adsense ile): 650 TL
Blog Sitesi (amp ile): 650 TL
Blog Sitesi (adsense ve amp ile): 750 TL
KURUMSAL WEBSİTESİ
Kurumsal Websitesi (one page): 600 TL
Kurumsal Websitesi (çoklu sayfa): 700 TL
Kurumsal Websitesi (online randevu sistemi ile): 800 TL
Kurumsal Websitesi (online ödeme sistemi ile): 900 TL
Kurumsal Websitesi (online ödeme ve online randevu sistemi ile): 1000 TL
HABER SİTESİ
Haber Sitesi: 700 TL
Haber Sitesi (adsense ile): 850 TL
Haber Sitesi (google news ile): 850 TL
Haber Sitesi (google news ve adsense ile): 1000 TL
E-Ticaret ve B2B, B2C, C2C, Forum Siteleri
E-Ticaret/B2B/B2C/C2C/Forum: Projenin kapsamına bağlı değişkenlik gösterir. Lütfen özel mesaj aracılığıyla teklif alınız.
DEV FIRSAT - BUNU KAÇIRMAYIN!
%50 İNDİRİMLİ REFERANS AMAÇLI GELİŞMİŞ E-TİCARET ÇALIŞMASI YAPILACAK
NOT: REFERANS AMAÇLI OLARAK, ENVATO'NUN THEMEFOREST MAĞAZASINDAN SATIN ALINMIŞ LİSANSLI MARTFURY TEMASIYLA %50 İNDİRİMLİ GELİŞMİŞ E-TİCARET SİTESİ YAPILACAKTIR. DETAY İÇİN ÖZEL MESAJ GÖNDERİN LÜTFEN.
MARTFURY TEMASI ÖRNEK ŞABLON (10+ TASARIM VE MAĞAZA ŞABLONU MEVCUT): onurozden.xyz/martfury/
Örnek WordPress Website Çalışmaları (devamı eklenecektir):
Efe Kombi (tıklayın) (sade tasarım ile kurumsal site)
Hizmet Dekorasyon (tıklayın) (yeni nesil tasarım ile kurumsal site)
Esila Nakliyat (tıklayın) (nostaljik tasarım ile kurumsal site)
Not: Online randevu sistemine sahip websitesi ve e-ticaret websitesi referans çalışması ilerleyen günlerde eklenecek.
KURUMSAL BİLGİLER
Ad Soyad: MAHMUT ONUR ÖZDEN
Vergi Kimlik No (VKN): 6820234590
Vergi Dairesi: DÜDEN (ANTALYA)
ONAY KODU: 3UP1MKIJJT
Kurumsal bilgiler bölümündeki bilgilerin ve şirketimin güncel durumunu https://ivd.gib.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz.
Ben Onur. CSS, JS, PHP, Wordpress, Seo ve Linux Sistem/Sunucu yönetimi konularında bilgi ve deneyim sahibiyim.
Hangi Hizmetleri Veriyorsun?
An itibariyle WordPress anahtar teslim website kurulumu/özelleştirme/hata ayıklama, seo, güvenlik optimizasyonu ve hız optimizasyonu hizmeti veriyorum.
Ne Yapıyorsun?
Hayalinizdeki websitesini WordPress altyapısını kullanarak kuruyorum, konfigüre ediyorum ve anahtar teslim olarak sunuyorum. Bir diğer deyişle dijital dünyaya açılmanız için gereken desteği sağlıyorum.
Ne Değişecek?
Gelişen teknoloji ile websitelerinin önemi daha da arttı. İstatistiklere göre dünyadaki sitelerin %28'inin altyapısında WordPress bulunuyor. WordPress ile dijital dünyaya açılacak, sitelerinizden para kazanacaksınız.
Neden Seni Tercih Etmeliyim?
Envato üyeliğimle premium eklenti ve temaları kullanıyorum, asla korsan eklenti ve dosya kullanmıyorum.
Şirketimden adınıza özel fatura oluşturuyorum.
Müşteri memnuniyetine öncelik veriyorum.
Birçok referansım mevcut.
Anahtar Teslim Websitesi Hizmet Kapsamı
a) Websitesi Kurulumu
tema ve gerekli eklentilerin kurulması
tema ayarlarının yapılandırılması
eklentilerin ayarlarının yapılandırılması
temanın herkese açık olarak yayınlanan alanların SEO uyumlu olarak sıfırdan yazılması
b) Google, Bing, Yandex Kayıtları ve Entegrasyonları
Google Search Console, Analytics, Maps Adwords, Tag Manager kaydı ve entegrasyonları
Bing Webmaster kaydı ve entegrasyonu
Yandex Metrica kaydı ve entegrasyonu
c) Cloudflare (CDN) Kurulumu/Optimizasyonu/Entegrasyonu
cloudflare hesabı açma, yapılandırma ve entegrasyonu
d) Güvenlik Optimizasyonu
wordfence security eklentisi kurulumu ve yapılandırması
functions.php manuel düzenleme
.htaccess manuel düzenleme
e) SSL Kurulumu ve Yapılandırması
cloudflare ssl kurulumu
cloudflare ssl yapılandırması (always https, automatic https rewrites)
MUTLU MÜŞTERİLER (R10 wordpress hız optimizasyonu konumdan alıntıdır)
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076928910)
Merhabalar, hizmeti bende aldım, 2 gün içerisinde teslim edildi.
İçerisinde 50 kadar resminin bulunduğu ve fazlasıyla hantal bir wordpress sitesi teslim ettim. Arkadaş hediyeleri ile beraber karşılığını verdi. Kesinlikle alınası gereken bir hizmet. Tavsiye ederim. Özellikle hız konusunda gerçekten site rahatlıyor.
Aklınızda soru kalırsa bana da sorabilirsiniz.
Alıntı:
gokhan4 Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077056186)
Hız optimizasyon hizmeti satın aldım gayet başarılı ilgili bir arkadaş, çok memnun kaldım. Bir e-ticaret sitesiydi içerisinde 100'e yakın ürün 300'den fazla resim vardı. Tüm optimizasyonları görüntü bozulmadan başarılı bir şekilde yaptı. 1 gün içerisinde teslim etti. Gerçekten çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Alıntı:
altuncem Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077644261)
Advenced paket satın aldım. Söz verdiği gibi hedeflediği değerlere erişti, hatta üzerinde de çıktı. Tüm sorularımızı bıkmadan, usanmadan cevapladı sağolsun sitenizin hız puanlarında düşüş varsa eğer kesinlikle tavsiye ediyorum. Teşekkürler hocam.
Alıntı:
Erbayersoy Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077126800)
Onur bey ile ufak bir işle çalışmaya başladık. Yaklaşımı, proje sonu odaklı oluşu, müşteri memnuniyetini ön planda tutması gibi çalışma tarzından ufak başlangıçların ardına birkaç iş daha ekledik. Oldukça memnunum Tavsiye ederim
Alıntı:
PaylasimBankasi Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077195422)
Onur Hocamla güzel bir çalışma oldu web site optimize edildi. google pagespeed yükseltme çalışması yapıldı.başarılı sonuç alındı . işini severek yapan birisi Her zaman çalışmak dilegiyle...
Alıntı:
ulbayelektronik Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077535056)
güvenilir ve dürüst satıcı tavsiye ederim başarılarınızın devamını dilerim
Alıntı:
SinanYS Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077587057)
bir sitem için çalıştık oldukça iyi sonuçlar elde ettim, işini iyi bilen biri öneririm.
Alıntı:
dogantuysuz Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077609133)
CLS değeri için çalışma yapıldı. Güvenilir ve gerçekten çok ilgili arkadaş.
Alıntı:
sinanmath Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1076792646)
Web sitemizde yapılan optimizasyonlarda gözle görülür hız artışı elde ettik. Teşekkür ederim.
Alıntı:
RxMaster Adlı Üyeden Alıntı (Mesaj 1077067351)
Aldığım hizmet konusunda bir ek rapor vermek istiyorum. Yapılan optimizasyonlar hiçbir sorun çıkartmadı ve güncelliğini korumaktadır. Arkadaş satış sonrası da fazlasıyla destek vermiştir. Bildiğnii düşünseniz bile bilmediğiniz çok fazla şey var. Uzmanına bırakın kafanız rahat olsun
WORDPRESS ANAHTAR TESLİM WEBSİTESİ FİYATLANDIRMALARI
Çalışmalarımdaki tüm fiyatlara KDV ücreti (%18) dahildir.
SİTE KATEGORİLERİ
BLOG
Blog Sitesi: 500 TL
Blog Sitesi (adsense ile): 650 TL
Blog Sitesi (amp ile): 650 TL
Blog Sitesi (adsense ve amp ile): 750 TL
KURUMSAL WEBSİTESİ
Kurumsal Websitesi (one page): 600 TL
Kurumsal Websitesi (çoklu sayfa): 700 TL
Kurumsal Websitesi (online randevu sistemi ile): 800 TL
Kurumsal Websitesi (online ödeme sistemi ile): 900 TL
Kurumsal Websitesi (online ödeme ve online randevu sistemi ile): 1000 TL
HABER SİTESİ
Haber Sitesi: 700 TL
Haber Sitesi (adsense ile): 850 TL
Haber Sitesi (google news ile): 850 TL
Haber Sitesi (google news ve adsense ile): 1000 TL
E-Ticaret ve B2B, B2C, C2C, Forum Siteleri
E-Ticaret/B2B/B2C/C2C/Forum: Projenin kapsamına bağlı değişkenlik gösterir. Lütfen özel mesaj aracılığıyla teklif alınız.
DEV FIRSAT - BUNU KAÇIRMAYIN!
%50 İNDİRİMLİ REFERANS AMAÇLI GELİŞMİŞ E-TİCARET ÇALIŞMASI YAPILACAK
NOT: REFERANS AMAÇLI OLARAK, ENVATO'NUN THEMEFOREST MAĞAZASINDAN SATIN ALINMIŞ LİSANSLI MARTFURY TEMASIYLA %50 İNDİRİMLİ GELİŞMİŞ E-TİCARET SİTESİ YAPILACAKTIR. DETAY İÇİN ÖZEL MESAJ GÖNDERİN LÜTFEN.
MARTFURY TEMASI ÖRNEK ŞABLON (10+ TASARIM VE MAĞAZA ŞABLONU MEVCUT): onurozden.xyz/martfury/
Örnek WordPress Website Çalışmaları (devamı eklenecektir):
Efe Kombi (tıklayın) (sade tasarım ile kurumsal site)
Hizmet Dekorasyon (tıklayın) (yeni nesil tasarım ile kurumsal site)
Esila Nakliyat (tıklayın) (nostaljik tasarım ile kurumsal site)
Not: Online randevu sistemine sahip websitesi ve e-ticaret websitesi referans çalışması ilerleyen günlerde eklenecek.
KURUMSAL BİLGİLER
Ad Soyad: MAHMUT ONUR ÖZDEN
Vergi Kimlik No (VKN): 6820234590
Vergi Dairesi: DÜDEN (ANTALYA)
ONAY KODU: 3UP1MKIJJT
Kurumsal bilgiler bölümündeki bilgilerin ve şirketimin güncel durumunu https://ivd.gib.gov.tr adresinden sorgulayabilirsiniz.