Bizde hicbir erkeğin duymak istemeyeceği 15 şeyi araştırdık ve bulduk! Bu yazıyı ne duymak ne de bir daha okumak isteyeceksiniz!
15- "Duşunuyorum da"
Kadınları cozemeyen erkeklerin bu cumle karşısında afalladıkları kesin. Ucu acık bir cumle olan "duşunuyorum da" kadınların o an sizin pek hoşlanmayacağınız birşeyden bahsedeceğine dair en iyi işaretlerden biri.
14- "O masa rezerve"
Kalabalık bir grupla veya sırf kızarkadaşınızla gittiğiniz bir mekanı duşunun. Heryer dolu bir boş masa goruyorsunuz ve koştura koştura oraya gidiyorsunuz. Bir de bakıyorsunuz ki garson başınızda ve o cumleleri soyluyor.
13- "Ne zaman cocuk yapacağız?"
Kadınların evlendikten sonra cocuk doğurma isteklerinin kabardığını kimseye anlatmanın herhalde bir luzumu yoktur. Cocuk seven bir erkek veya baba olmaya aday bir kişi olabilirsiniz ama bu soru kesinlikle tuylerinizi diken diken edecektir.
12- "Hayatım ben kilo mu aldım?"
Evet coktan secmeli yerine coktan hileli bir soruyla karşı karşıyasınız. Bu soruya tum erkeklerin hazırlıklı olmasında yarar vardır cunku vereceğiniz evet ya da hayır yeterli olmayacaktır. Acıklamalarınıda hazırlamanız gerekli.
11- Uyurken başka bir erkeğin adını sayıklaması
Her insan uykusunda konuşabilir. Eğer kızarkadaşınız aralıksız bir şekilde size kabuslar gecirtecek kadar başka bir erkeğin adını sayıklıyorsa bu durum kotuye işaret demektir.
10- Bir alışveriş merkezinde otomobilinizin plakasının anons edilmesi
Genelde bu tip anonslar sık sık başınıza gelmesede bu bir yemek yeme anında veya sinemaya yetişmeye calıştığınızda başınıza gelirse kotu olur. Anonstan otomobilinizin plakası okunurken yanlış yere park ettiğiniz aklınıza gelecek.
9- "Ehliyet-ruhsat lutfen"
Trafik cezaları bu kadar pahalıyken hele haftasonunda bir gece vakti bu soruyla karşılaşmışsanız yandınız demektir. İckili araba kullanmanın cezasını sonuna kadar cekmeye hazrılanın.
8- "Bugun annemlere mi gitsek?"
Kaynana gelin gerginliğinin benzerini erkeklerde yaşıyor. Anneme gidelim diyen bir kadın coğu erkeği urkutebilir.
7- "Hamileyim"
Hoppala, şimdi nereden cıktı bu diyenler ve daha fazlasını soyleyecek bircok erkek dunya uzerinde bulunuyor.
6- "Uzgunuz ama kartınızın bakiyesi yeterli değil"
Tam fotoğraflık bir kare. Ozellikle de sevgiliniz yanınızdaysa en az birkere denemenizi tavsiye ediyoruz.
5- "Biraz erkek ol"
Zaten erkek değil miyim? sorusunu kendinize asla sormayın. Olumsuz bir durum karşısında bekleneni veremediğiniz zaman bu karşılığı alabilirsiniz. Bu lafı duymak istemezsiniz.
4- "Onunla birlikte oldun mu?"
Bu soru geldiği zaman anlayın ki onu aldattınız ve buyuk bir kavga geliyorum diyor.
3- "Bende bir değişiklik farkettin mi?"
Unutmayın kadınlar detaycıdır. Sizinde bazen bu kucuk detayları gormeniz gereklidir. Kadınların yaptıkları değişiklikleri ne kadar erken farkederseniz o kadar iyi olur.
2- "Konuşmamız gerek"
Kadınlardan bu cumleyi herhangi bir ulkede herhangi bir dilde duyarsanız duyun anlamı aynı olacaktır. Bela geliyorum diye bağırıyordur.
1- "Bu gece olmaz"
Kadınların erkeklere vereceği en buyuk cezalardan biri cinsellikle alakalı olanıdır. Bir erkeğin duymak istemeyeceği en temel cumlelerden biri budur. Ozelliklede tekrarlanan bir seri halinde her gece oluyorsa.

Mynet