BEN KADINIM….Yaşım kac olursa olsun, ister cocukca duşlerim bir kenara savrulmuş, isterse yuzum kırışıklarla dolmuş olsun. Ne olursa olsun BEN KADINIM
BEN KADINIM… Ama once anayım, yavrularımı sevgimle buyutup koruyup gozettikten sonra gelir aklıma Kadın olduğum.
BEN KADINIM… Hic anlayamazsın beni. Ummadığın bir anda gelir fırtına ve boşanır sağanaklar. Ama bir o kadar da uysalım. Eğer bilirsen gonlumu almayı. Kısa bir sure sonra o fırtınayı icimde dindirir. Uysal bir kedi gibi ayaklarının dibine coker sevilmeyi beklerim.
BEN KADINIM… Yureğimin bir koşesinde melekleri raks ettirirken, diğer koşesinde amazonca savaşırım zorluklarla. Sana gelebilecek her turlu tehlikeye karşı, hic duşunmeden siper ederim kendimi. Yeri gelir ateş olur yakarım. Yeri gelir su misali deli gibi akar onundeki tum engelleri yıkarım.
BEN KADINIM… Guvenmek isterim sana. Başımı omzuna dayadığımda gucunu hissetmek isterim. Onemli değildir para benim icin. Ben nasıl olsa ister tarlada calışır, istersem mesleğimde kariyer yaparak elde ederim o parayı. Yeter ki yanımda olduğunu bileyim.
BEN KADINIM… Durust olmanı isterim her zaman. Eğer bir gun icinde bana karşı olan sevgin biterse ihanet etmeden bunu soylediğinde saygı duyarım. Sessizce geri cekilmeyi de bilirim.
BEN KADINIM… Gururun olurum bazen. Hic ummadığın zamanda zekÂmla şaşırtır, yine beklemediğin bir anda aptalı oynayarak hayretler icerisinde bırakırım seni. Farklı ozelliklerimle yaşamına renk katarım. Biraz gizemli, biraz tutkulu. Bazen de isteyerek aptal

BEN KADINIM… Cok gucluyum. Dort bir tarafım demirden kale gibi. Hicbir duşmanın girmeye cesaret edemeyeceği kadar guclu. Ama bir o kadar da kırılgan ve narin. Hic beklemediğin bir anda kırılıveren, bir yureğe sahibim. Bu anlarda beklerim sevgi sozcuklerini. Korkma şımarmam. Sevgini duymak isterim senin ağzında. Ne kadar inansam da beni sevdiğine her zaman o iki kelimeyi duymak beni BEN yapar. Cok zor değil ki bunu soylemek ”SENİ SEVİYORUM” diyebilmek. Ama oylesine değil, laf olsun diye değil, icten gelerek.
BEN KADINIM… Beni ben yapan ozelliklerin başında gelir “sevgi”. Cok şey beklemem senden. Bilirim gun boyu yoğunluğunu, iş gucunu, calışmandaki guclukleri. Suskun ve sabırla beklerim. Ozgur kalmak istediğin zamanlar olduğunun da farkındayım. Orada başlar belki kıskanclık duygularım. Ama her seven kadın gibi ben de kıskanırım seni. Biraz hoşgoru ve durustluk beni sana ceker. Biter kıskanclık krizlerim. Beni anlamaya caba gosterdiğin anda yureğim affeder her hatayı.
BEN KADINIM… Sana senin canından can verebilir, o canlara gozumun bebeği gibi bakarım. Tıpkı ve hÂl sana baktığım gibi.
BEN KADINIM… Sevgimin ve gucumun farkına vardığın vakit, yere goğe sığmaz umutlarım. Hic duşunmeden, bir tek sozunle dunyanın diğer ucuna giderim. Seninle bir olduktan sonra her yer aynıdır benim icin.
BEN KADINIM… Celik gibi sağlam, bir o kadar da naif. İcime karlar yağar bazen, uşur yureğim, incinirim ufacık bir sozden. Sevgini hissetmek ısıtır beni, yakar bedenimi kulağıma fısıldadığın o iki kelime
BEN KADINIM…ve SENİ COK SEVİYORUM…….