Merhaba,

Web siteniz için Ahrefs, Moz ve Semrush raporlarını toplu olarak 8 Liradan çıkartıp gönderiyorum. Bu 3 rapordan birine erişiminiz varsa veya önceden aldıysanız, seçeceğiniz 2 raporu 6 Liradan gönderiyorum.

Fazla detay vermeyeceğim çünkü adını yazdığım seo araçları oldukça bilinir araçlardır. Daha önce forumlarda gördüğüm sadece backlink raporları gibi bir kısıtlamam yok, araçlarda ne raporları görüyorsam 7şer 8er adet top pages, outgoing links gibi gördüğüm her raporu indirip zipleyip yollarım elime yapışmaz, kısıtlama yoktur.

Sitenizde zararlı backlink var mı ? Aldığınız linklerin DA PA değerleri ? Seo spam puanınız ? Hepsi ve daha fazlası için ;

1 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 8 TL
2 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 15 TL
3 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 20 TL
4 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 25 TL
5 Site ; Ahrefs + Moz Pro + Semrush Pro Raporu = 30 TL

Kısacası 1 site için rapor 8 Lira, onun dışında tek seferde vereceğiniz siparişlerde 1. siteden sonra her site + 5 Lira olarak ücretlendirilir. 5 Rapora kadar sadece ilkine 8 lira, diğerlerinin tamamına 5 Lira ödemiş olursunuz. Amaç kamyonla para kaldırmak değil, kendim zaten kullanıyorum ve hem masrafı azaltmak için, hem maksat ticaret olsun diye yapıyorum.

Normalde 10 TL ' den verdiğim full raporu wmaracı için %20 indirimli şekilde sunuyorum..

Ahrefs için ; Backlinks, Referring Domains, Organic Keywords, Top Pages, Best By Links, Outgoing Links ve Genel Pdf Raporları , Moz için en az 5 sayfa, Semrush için yine en az 7 sayfa raporlama gönderilmektedir. Tabi siteniz yeniyse ve sonuç bulunamıyorsa o başka.

Woorank için fiyat sorunuz, kewword tool ve majestic çok yakında..

Ödeme : İş Bankası, Ziraat Bankası veya Papara
İletişim : Dm veya Skype : betahouse89