Telefonunuzun Sıfır | Facebook adresine girebilmesi icin oncelikle İnternet/WAP ayarlarınızın yapılması lazım. İnternet ayarlarını kullandığınız GSM şirketinin iletişim merkezlerinden veya Online İşlem Merkezlerinden yaptırabilirsiniz.

Ayrıca hattınızda muhakkak belirli bir miktarda TL bulunması lazım.
0.facebook.com Yardım edin lutfen

wap ayarlarını yaptırdın mı mesela googleye girebiliyormusun ? 0.facebook.com Yardım edin lutfen

Ayrıca hattınızda muhakkak belirli bir miktarda TL bulunması lazım eğer yoksa o.facebook.com adresine giremezsiniz. 0.facebook.com Yardım edin lutfen

Yaptırmadım ama kablosuz modemle girebiliyorum ama wapla giremiyorum ayarı kolay mı yoksa telefoncuya goturmem mi lazım 0.facebook.com Yardım edin lutfen

Ne kadar TL 10 TL yeter mi acaba 0.facebook.com Yardım edin lutfen

4440542 veya 0542 4440542 ara muşteri temsilcisinden telefonun marka modelini soyledikten sonra wap ayarlarını iste
wap ayarların mesaj olarak gelecek kaydettikten sonra internete girebileceksin 0.facebook.com Yardım edin lutfen

Cok Teşekkur ederim 0.facebook.com Yardım edin lutfen

¢нαяιѕмαтι¢ єηιgмα' Alıntı:
Ne kadar TL 10 TL yeter mi acaba
Genişletmek icin tıkla ...

Fazla bile 10 TL eğer butun şartlar altında olmuyorsa bence Darka kulak ver :f16: 0.facebook.com Yardım edin lutfen

Burda bir kadın biseyler soyleyip duruyor temsilciye nasıl baglanacagım 0.facebook.com Yardım edin lutfen

O kadın sana ne yapmak istediğini soruyor ve seni yonlendiriyor.
Kadın deyip gecme kulak ver iyi dinle baktın olmadı operatore bağlanmak icin 0 tuşla. 0.facebook.com Yardım edin lutfen

HazaN' Alıntı:
O kadın sana ne yapmak istediğini soruyor ve seni yonlendiriyor.
Kadın deyip gecme kulak ver iyi dinle baktın olmadı operatore bağlanmak icin 0 tuşla.
Genişletmek icin tıkla ...

Bencede