+°+ DunYaDa Hic KimSeYe GuVenMe CunKi BeYaZ GuLuN BiLe GoLGeSi SiYahTir °+°
(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GoNuL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu DunYaYi (h)
(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA DiZeRim (%)
(l) SaNa GuLuM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UcAr GiDeRsiN, aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)
Bir deniz dusun susuz, bir insan dusun mutsuz, bir gece dusun uykusuz, bir bahar dusun ciceksiz,birde beni dusun sensiz.
Dal ruzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.
In The ParKta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gordu Suc Ustu,I am Dustu Kic Ustu
Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.
°(w)°Aylar_Gecsede_Yillar_Gecsede_Bir_Om ur_Boyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°
(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w)
(f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f)
Bir gun titreyerek uyanirsan bil ki resmini optugum gundur. Ama bir gun sebebsiz yere gozyaslarin akarsa, bil ki oldugum gundur.
Guldum Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar
(u)--[Vay Benim Deli Gonlum Yarali Ku$a Dondu Guvendigm Daglara Kar Yagdi Birer Birer]--(u)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina asta oldur beni NE OLUR!
Keske daglara gelincik olsaydimda, oksamasini bilen avuclarinin icinde solsaydim.
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Yildizlar Kadar Parlak, Yildizlar Kadar Guzelsin! Aranizdaki Tek Fark, Yildizlar Miljonlarca, SEN Se Teksin!!
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canimdasin.
Delice sev,haince terket ama ALDATMA...(yoksa...)
Dilini kana bulama sus da oldur beni ne olur! Gonlunun daracigina, asta oldur beni NOGLUR!
×÷"."´¯`")»HÅ$® ¬TÏÑ¿L¬»»¥ ÅÑÐÏ»»GÕÑLU (v)«("´¯ `" ."÷
BaTaN gUnEs uMuD oLsUn DoGaN gUnEs mUtLuGuN oLsUn !!!!!!!!!!!
Zaman,sevginin buyuklugunu anlatir...
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
BIR GUL OLMAK ISTERDIM, DALIMDAN KOPTUGUM AN YALNIZ SENIN ICIN KOPAYIM VE YALNIZ SENIN AVUCLARINDA SOLAYIM DIYE BIRTANEM...!
9 Ayak ucumda basladi sevgi... ...Simdi basimin tepesinde olusan bir dusunce yiginiyla bulutlardan asagi hizla dusuyorum, dua ediyorum parasutum acilsin.
Gunese adini buzla yazan biri olursa, bilki o seni benden cok seviyor..
Kimbilir hangi aksam gunesle beraber bende sonecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu icecegim belki goremeden olecegim fakat yinede seni EBEDiYEN SEVECEGiM
Sevmek olmektir bence , ben de sevmistim olmeden once
Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim...
Ne Elimden Tuttular Ne Yuzume Gulduler , Nede Bir Gun Olsun Olumune Sevdiler. Ben Sevdim Baskasina Verdiler. Bana Bu Dunyada Mutluluk Harammis meðer
Biraz seni bilirler, biraz beni Ama ne bilirler, Bu delinin seni deli gibi sevdigini.
Sari giyer gunes olursun, Mavi giyer deniz olursun, Siyah giyer matem olursun, -Kimbilir belki bir gun, Beyaz giyer benim olursun.
Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat...
Eger sen bana gozlerinle degilde kalbinle bakmis olsaydin seni ne kadar sevdigimi cok iyi anlardin.
(f)//*+*(*)_Gozler_Kalbin_Aynasidir_(*)//*+*(f) !!!! (f) Ben Senden Asla Vazgecmem (f)!!!! Sensiz_Ben_Nefes_Alamam (f)
Ben Seni Kalbimi Yazdim, Bu Kalp Durmadik Surece O Yazi Silinmez.
Gul nedir ki solup gider. Gun nedir ki gelip gider. Ates nedir ki soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak Mezarda biter...
ASKIMI YAZMAYA DAG ARADIM, ASKIMDAN BUYUK DAG BULAMADIM
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Sevgi tipki bir gul gibidir rastgele tuttarsan dikenleri batar yapraklarini acarsan duygulari akar ama tutmasini bilirsen o gul sana tapar
Bu gozler seni gordu.Bu yurek seni sevdi.Bu ten seni hissetti. Omrum ise askim ugruna bitti
Sensizligi Gokteki Yýldýzklara yazmak isterdim sabah olunca kaybolsun diyé!!!
Sen seni seveni gormeyecek kadar korsen, Oda sana sevgisini soyleyemeyecek kadar GURURLU