Evet okuduğunuz yazı bir erkeğin ask ve ask sandıklarından ibaret.
Bundan 10 sene once yaklaşık 10 yaşındayken okuduğum ilkokulda bir kızdan cıkma teklifi almiştim o zamanlar daha cocukluk gunlerim cıkma teklifinin bile ne anlama geldiğini bilmiyordum.Bilmeden kabul ettim,yeni tanışıyorum boyle birşeyle.Buluştuğumuz gun yakın arkadaşım yanımdaydı,kızda yanında bir kızla gelmişti.Adı Dilek'ti.Ne yapacağımı hic bilmiyordum sanki,işe yeni başlamış bir eleman gibiydim.Zaten olmadı yurumedi.neden?yanında başka erkek gormuştum cocuk olmama rağmen bazı şeyler artık anlamaya başlamıştım...
Bu talihsiz olay sonrası ustunden gecen yıllar neticesinde lisede bir kızla tanıştım.o zamanlar gitar calmam,gulduren espriler yapabilmem onu etkilemiş olsa gerek.En yakın arkadaşından hoşlandığını duydum.Kızlar teklif etmez derler ya işte o bir gercek.Ancak cok severse teklif eder oda cok zor bir ihtimal.Teklif gorevi gene başka bir sevgili icin bana duşmuştu.Teklif ettim tabi hemen kabul edilmişti ama kız şeker hastasıydı.Tabi bunun benim icin bir onemi yoktu.İnsanları hastalığıyla,gorunuşleriyle,icleriyle yargılamak olurmu hic?Dedesi tam bir vicdansız kıza zorluk cıkarıyor onu aşağılıyordu.Annesi vefat ettiğini daha sonralarda oğrenmiştim.Genellikle moral vermeye calışıyordum.Doğru kişimiydi acaba bu kız olabilirmi diye aklımda sorular vardı.Cevabı hayir.Cunki Koylerine gidiceklerini soylemişti zaten cok kızmıştım bu duruma.Sozlenelşm kabullenirler diyordum oda kabullenemiyordu.Benim aklıma gelen birşey yok caresizce bekleyiş...Ablası kızıyordu surekli oğrenmiş beni.Onun ne sucu ona neden kızıyorsunki teklif eden benim...Olmadı sonuc bir ayrılık daha hayatımda.
2 sene sonunda bir kız daha ama bu farklı Sanal alemden oldu bende anlayamadım aslında herşey cok hızlı gercekleşti.Bu tanıştırma,diğer adıyla copcatan siteleri olurya işte oraya uye olmuştum amacım sadece siteyi merak amaclı.nerden bilebilirdim ordan bir kızla tanışacağımı..uzak mesafedeydik ama inanmıcaksınız bir erkek gormediği bir kızı cok sevebilir yeterki kızda onu sevsin.İşte bende sevdim.ama onun cok kıskanc olması,surekli beni yargılaması,telefonu 10 sn gec acsam ne yapıyordun demesi belli bir sureden sonra soğumaya başlamama sebebti.Ama cok seviyordum elimdende birşey gelmiyor.O esnada 3 ay gibi sure gecmişti boyle devam ediyoruz.kavgamız gurultumuz herşey normalinde sanki.Ama nerede boyle ilişki?Pekte doğru gelmiyor acıkcası.Tanıştığım baska bir kız oldu hayatımda diğerinden ayrılmadan onunla tanıştım evet artık 2 sevgilim vardı.Aldığım karar uzucuydu sevgimi o kızda aramaya başladım onda olur sanki dedim.Olmadı...Tanıştığım kız bar sevdalısıydı,eski erkek arkadaşı ya mesaj atıyor yada arıyordu.Hele bir arkadaşı var akıl hocası onun dediklerine uyma dedim uydu.Cok şey yaşamıza rağmen ondanda ayrıldım..
Ustunden 1 seneye yakın gectikten sonra Gulcan adında bir kızla cıkmaya başladım.onuda cok sevdim.Oda entellektuel yaşamı tarz edinmiş bir kız artık delikanlı olmuşum sevdiği kıza soz geciremeyen erkek,erkek değildir derdim halada derim.ondanda ayrıldım entellektuellik bana gore değildi.Anlamış hatasını ozur dilemişti bende bir daha olmayacaksa kabullenirim dedim ve bir erkeğin bir kıza koyduğu kuralların hepsini sıralamadım.Kabul etti.Ama bazı konularda hala ısrar ediyordu entellektuel acısından.Fazla surmedi ondanda soğumuştum...
Artık anlıyorumki hayatta herkesin farklı bir yapısı var.Ben ozumde hep saklı tuttuğum bir delikanlı icin.cıktıgım baska bi kızdan; Biz ne delikanlılar cumleleri cok ağrıma gitmişti.Marifet değil “eli kanlı” olmak, maharet “delikanlı” olmak'tı aslında.21 yaşında olmama rağmen bunu gelde bizim turk kızlarına anlat...
Eeeee şimdi ne oldu diyeceksiniz.Aslında yazmadığım bir cok kızdan ayrılış hikayem var.Bunları asla hava atmak ebabındada değil.Sevginin sadece sevgiyle ibaret olduğu değil saygı,huzur,yeteri kadar kıskanclık olduğunuda soylemek istiyorum..
Gelelim hayatımdaki duruma.Taş olmuş bir kalp.Artık sevilemeyecek bir kız bulunulduğuna inanamamak.Inandıklarıyla yaşamaya calışmak.Siz siz olun mumdan bir kayıkla Ateşten bir Deniz'i gecmeye calışmayın.Zira icinde kul olur gidersiniz.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bir Erkeğin Aşk gunlukleri.
-
13-09-2019, 20:55:01