Merhaba arkadaşlarım deneyimlerimden faydalanarak bir kadında olması gerekenlerin şunlar olması gerektiğine kanaat getirdim

Zeka kesinlikle olmalı,cunku zeki olmayan kadın hic cekilmez
Neysen osun,cirkinsen cirkinsin 3 kat 2 cm kalınlığında fondotene gerek yok,protez kirpikmiş protez tırnakmış kendinde ne varsa osun kardeşim abartma.
İnat olmayacak,fiziksel olarak erkek ile eşit olmadıgını bilmeli,yerinde durmayı bilmeli,diğer tum koşullarda tabiki eşitlik vardır
Klasik kelimelerden arınmalı Orneğin ;
Ben senin o bildiğin kızlardan değilim > ne yani benim bildiğim kızların hepsi akıllı iyi aile sutu emmiş kızlar sen onlardan değilmisin.
Şuan nerdesin,yanında kim var,yoksa yoksa gercekten beni aldatıyomusun > e.... .ı... guvenmiyosan basgit kuzum
Butun erkekler aynıdır,sende onlardan birisin > butun erkeklerle aynı yanım sen gibilerle olmam
Sende butun erkekler gibisin > ne hani hangi erkekler,sanki butun erkeklerle yatmış,butun hepsini denemiş gibi konuşuyor.
Sende butun erkekler gibi duşunuyosun > yaw nasıl duşuneyim başka,sanki sen farklı duşunuyosun,butun aşkların sonunda ne var bilmiyormuyuz sanki bunu..
Herneyse bu bi kac orneklemeydi.

Genelde Fit kadın bulmak cok zordur,kadın dediğinin 119 cm popo genişliği olmamalı.yaw birazıcık dikkat et,sonra kocam aldattı derler tabi aldatır, bakmıyosunki kendine be kadınnn

Yerinde hareket etmeyi ,yerine gore giyinmeyi bilmeli,

Yine agresifleştim işteyim devamını yazıcam