Ortalama olarak erkekler 88 gun sonra seni seviyorum diyebiliyor. Kadınlarda ise bu sure farklı. Onlar daha temkinli davranıyor. Kadınların seni seviyorum deme suresi ortalama 134 gun.

Kadınlar ne kadar bekliyor?

'Seni Seviyorum' cumlesi biz kadınlar icinde erkekler icinde pek cok hediyeden daha cok tercih ediliyor. Ama kadın da erkek de bu cumleyi duymak icin belirli bir sure bekliyor. Erkek aşık olmuşsa bu cumleyi daha kolay ve cabuk kuruyor. Ama kadınlar cok daha temkinli yaklaşıyor. Erkek 88 kadın ise seni seviyorum demek icin 134 gun bekliyor.

Erkekler evlenmeye ne kadar hevesli?

Yapılan bir araştırmada da erkeklerin %39'unun ilk ayda seni seviyorum dediği ve bu oranın kadınlarda %23 olarak ortaya cıktığı gozlemlendi. Erkeklerin yine ucte biri flort ettikleri kadını ailesiyle ilk ayda tanıştırıyor. Yine erkekler teklif konusunda da kadınlardan daha hızlı. Erkeklerin ucte biri ilk ayda teklif ediyorlar.

Ancak bilinenin aksine erkekler ozel gunleri unutmuyor. % 80'nine yakını ilk kez ne zaman seni seviyorum dediğini hatırlıyor ve yalnızca %5'i partnerinin ilk kez elini ne zaman tuttuğunu hatırlamıyor. Erkek kendini kadından daha cok uzun ilişkiye adıyor. %37 oranında erkek 12 ay icinde evlilik icin kadının karşısında kendini buluyor.
http://www.focushaber.com/erkek-kac-...-h-291067.html