Cep telefonu tamir Sektorunde, tamir yapan kişilerin buyuk coğunluğunun herhangi bir elektronik tahsili yoktur. Kimsenin GSM Sistemi ve MS(cep telefonu) hakkında en ufak teorik bilgisi yoktur. Cep telefonunu oluşturan malzemelerin, entegrelerin gercek manada yapıları, gorevleri ve calışması bilinmiyor. Kulaktan dolma ve deneme yanılma yoluyla hicbir bilgiye dayanmayan mudahaleler yapılarak onarım yapılmakta.

Arızaların sebepleri ve cıkış yolları şansa; deneme yanılma yoluyla bulunuyor. Bunun sonucunda da tamir edilmesi mumkun olan bir cihaz, tamir edilemeyecek hale gelmektedir. Bu kayıplar sonucunda personel uzerinde psikolojik baskı, zaman kaybı ve muşteri memnuniyetsizliği oluşmaktadır.

Eğitim programımızın amacı; cep telefonu tamir etmek isteyen kişilere cep telefonu bakım-onarım bilgi seviyelerini, temelden başlayıp, guncel bilgileri de sunarak daha ileri duzeye taşımak, oluşan arızaların hızlı giderilmesi icin cozum yolları-teknikleri oğretmek ve sizlerin(katılımcıların hicbir) yardım almadan kendi ayaklarınız uzerinde durmanızı(sını) sağlamak.

Bu bağlamda kurumumuzda tum "Cep Telefonu Tamir Teknisyenlerinin" ihtiyacını karşılayacak, piyasanın ihtiyacını bilerek ihtiyaca yonelik cozum onerileri getirebilecek yeterlilikte, teknik elemanların yetiştirilmesini sağlamak.

Cep telefonlarında meydana gelebilecek bir cok sorunun mevcut işyeri imkanları dahilin de başka bir servis ortamına gitmesine gerek kalmadan veya bulunduğu teknik servis ortamında eğitim almış teknik personel tarafından cozulebilmesini sağlamak. Bunun sonucunda, ekonomik ve zaman kayıplarını en aza indirmek.

Eğitimlerimizde, cep telefonu tamir sektorunde insan niteliğine dair surekli değişen ihtiyacları belirleyip cağın gerekleriyle yaşadığımız toplumun koşullarını butunleştirerek, bireyler, kurumlar ve toplumumuz icin yuksek değer teşkil eden eğitimler vererek, nitelikli ve insan ilişkilerinde başarılı, bulunduğu işletmeyi ileriye taşıyabilecek iş gucunun oluşmasını sağlamak. Diğer taraftan piyasanın ihtiyacı olan nitelikli iş gucunu yetiştiren ve bireylerin "Hayat Boyu Gelişim" surecini destekleyen bir eğitimin altyapısını vermiş olmak.