GİDENLERE LAF SOKARCASINAA

---Anlamlı Sozler Koşesi---
Akşam yemeğine gec ya da erken gelmemle icten ilgilenen bir kadın uğruna, butun dehamı ve tum eserlerimi, feda etmeye hazırım.... Ivan Sergeyevic Turganyev
Bazen kucuk bir bakış, insana dunyaları verir. Bazen kucuk bir bakış, insanı cehennemin derinliklerine yollar.... Jean Jacques Rousseau
Bir genc kız 24 yaşına kadar hayatının erkeğine rastlamadıysa, dunyada ondan talihli insan yoktur... Deborah Kerr
Aşkı sıradan kadınlar yaşar. Guzel olanlar, kendilerini sergilemek icin calışmaktan, aşka zaman bulamazlar... Katherine Hepburn
İstatistiklere gore, 80 yaşındaki her erkeğe, aynı yaştaki 5 kadın duşuyor. Bir erkek icin bu orana, o yaşta sahip olmak ne acı... Douglas Fairbanks
Karınız size, "Karnını iceri cek" demeye başladığında, siz zaten cekiyor iseniz, orta yaşa gelmişsiniz demektir... George C. Scott
Bir zamanlar erkeğin ustun olduğuna inanıyordum. Sonra evlendim. Karım bu inancımı tamamen yıktı... Jack Lemmon
Bir kızın, daha akıllı gorunmek yerine daha guzel gorunmeyi tercih etmesi doğaldır. Cunku, erkekler de her zaman, olduklarından daha kibar gorunurler... Farah Fawcett
Zafer; savaşta kovalayan, aşkta ise kacan erkeğindir... Napolyon Bonapart
Aşk, bir kişi ile geriye kalan herkes arasındaki farkın, cok fazla abartılmasıdır... Bernard Shaw
Aşkın gozu kordur derler... Yalan! Seven, sevdiğinde, başkalarının gorduğunun en az iki katını gorur... Josh Billings
Sevgilim doğruyu soylediğine yemin ederse, ona inanırım. Yalan soylediğini bildiğim halde... William Shakespeare
Saat 7'de randevu verip, 9'da gidin. Yollara duşmemişse, artık sizi sevmiyor demektir... Marlene Dietrich
Evlilik orduya yazılmak gibidir. Kışlada herkes şikayet eder ama "tezkere" bırakıp, kalanların sayısı o kadar coktur ki... James Garner
Evlilik insana cok şey oğretir. Sadakat, sorumluluk, hoşgoru, anlayış gibi... Ancak bekar kalırsanız, zaten bunların hicbirine ihtiyacınız olmaz... Burt Reynolds
ABD'nin First Lady'si maaş almayan tek devlet memurudur ve bir tek kişi tarafından secilir: Kocası... Nancy Reagan
Amerikalılar, ozgurluğun bedelini en yuksek odeyen millet olmakla ovuruler. Yalan değil. Boşanma istatistiklerine bir bakın... Jerry Lewis
Hicbir kadın aynı erkekle 50 yıl evli kalamaz. 25 yıl sonra, o artık aynı erkek değildir... Bob Hope'un eşi Dolores Hope
Kadın fil gibidir. Herkes bakmayı sever. Ama kimse evinde beslemek istemez... Warren Beatty
Surekli havlayan bir kopeğim, habire kufreden bir papağanım, dumanı tuten bir sobam ve geceyi hep dışarıda geciren bir kedim varken, niye evleneyim?... Lauren Bacall
Kadınlar, peruk, takma kirpik kullanırlar, ozel sutyenlerle goğuslerini buyuk gosterirler. Sonra da "Artık gercek erkek kalmadı" diye şikayet ederler... Robert Redford
Evlilik, dunyanın en usta sihirbazıdır. Onunuze konan harika bir meze tabağını, kısa surede kirli bir bulaşığa cevirir... Ryan O'Neal
Modaya uygun giyinmek cok kolay. Kadınlar icin cok, erkekler icin az giyineceksiniz o kadar... Angie Dickinson
Karımı asla aldatmam. Evde biftek beni beklerken, sokakta niye kofte peşinde koşayım... Paul Newmann
Genc kız, ideal erkeği bulma cabasından vazgecip, bir koca aramaya başladı mı, kadın olmuş demektir... Raquel Welch
Mutluluğu bulmak icin değil, paylaşmak icin evlenilir... Harry Emerson Fosdick
Başarılı bir evlilik, insanın pek cok kez aşık olmasını gerektirir... Aynı insana... Robert Wagner
Kadını asla kucuk gormeyin. Tabii yaşı ve kilosu dışında... Shelley Winters
Bir erkek her kadınla mutlu olabilir. Yeter ki ona aşık olmasın... Oscar Wilde
05 10 2010 + eKLEME

Gelin arabasının onunu kesen cocuklara verilen zarf gibi bomboş cıkıyorum sana,
her ne kadar plakasında mutluyuz yazsa da
Şekerli bir sakızdın ağzımda ciğnerken de yorulmuştum aslında... Once şekerin gitti sonra cıvıdın...
Daha fazla gevelemeye gerek yok dedim... Tukurdum... Kimbilir kimin ayağına yapıştın ?
Şimdi kalkıp hayatımı bir film yapsalar , Sen ancak araya giren reklam olursun
Gozler onunde işte
Gittikce arınıyorum kendimden
Her giden guzelleşir
Gidiyorum guzelleşmek icin
Unutulsun diye cirkinliklerim
Bir erkeğin en lezzetli tarafı 'başının etidir' her kadın bayıla bayıla yer.
Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum.
Bulduğumu zannettiğimde
kendimden ayrı duştum.
Unutma ki vermek almaktır.
Senden butun istediğim
Kucuk bir sevgidir,
Gelen ve ağır ağır buyuyen
Değil, gelen ve giden...
Korkutuk yaşarlar bazı insanlar aşkı..Sen kor o kutuk! ~
Herpamuk şeker yediğimde aynanın karşısına
gecip dilimin pespembe olmasınıseyrediyorum buyuk bi hazla... Sonra
sen geliyorsun aklıma... Acaba senin dilin ne renk oluyordu ? benim
omrumu yedikten sonra
Sakın hasta olma hayattan geri kalırsın, cok başarılı olma onunu keserler
guler yuzlu olma seni kullanırlar, cok guzel olma kıskanırlar, sakın aşık
olma unuturlar, yani bu hayatta hic bir şey olma!!! Olacaksan YOK OL
Biz hep cocuk kalmalıydık aslında.
Uc taş, uc cam olmalıydı hayat.
En buyuk kavgamız gazoz kapağından cıkmalıydı
Ve en buyuk acımız oğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı.
Biz hep cocuk kalmalıydık aslında.
Buyumeğe ozenmeliydik buyumeden.
İnsan dediğin yurukce yorulan, yoruldukca ağlayan bir taş değil mi?
Cozmesi zor değil.
Sen ansın, yaşanan zaman.
İyi olduğunuz icin herkesin size adil davranmasını beklemek,
Vejetaryan olduğunuz icin boğanın size saldırmayacağını duşunmeye benzer.
CTRL + v