Sacımızı camterebentin ile beslersek, duzenli aralıklarla camterebentin maskesi uygularsak saclarımız daha cabuk uzayacaktır. Haftada 1 kere saclarımıza camterebentin kuru uygulayalım ya da şampuanımızın bir kısmını başka bir kaba alarak icine camterebentin katarak bu camterebentinli şampuan ile ilk kopukleme işlemini uygulayalım.
terebentin sacı besler. Sacın daha hızlı uzamasını sağlar. Saclarda eğer kepeklenme sorunu varsa bu sorunu ortadan kaldırır. Sert olan sac tellerini yumuşatır.
Sık sık sac dokulmesi sorunu ile karşılaşanlar da camterebentin kullanmalıdır.
Sac dokulmesinde etkilidir. Sacların daha canlı gorunmesini sağlar. Camterebentin ile beslenen saclar daha net bir bicimde parlaktır. Ayrıca sacların daha guclu olmasını sağlamakatadır. Yani saclar taranırken ve ısıl işlem gorurken daha az yıpranacaktır.
terebentin sacı besler. Sacın daha hızlı uzamasını sağlar. Saclarda eğer kepeklenme sorunu varsa bu sorunu ortadan kaldırır. Sert olan sac tellerini yumuşatır.
Sık sık sac dokulmesi sorunu ile karşılaşanlar da camterebentin kullanmalıdır.
Sac dokulmesinde etkilidir. Sacların daha canlı gorunmesini sağlar. Camterebentin ile beslenen saclar daha net bir bicimde parlaktır. Ayrıca sacların daha guclu olmasını sağlamakatadır. Yani saclar taranırken ve ısıl işlem gorurken daha az yıpranacaktır.
Not; ben bi zamanlar uygulamıstım bunu, evet cok az bi uzama hisseettim ama zaten saclarım cabuk uzuyor bilmiyorum. deneyen arkadaslar varsa yorumlara yazabilirler