Dış gorunuş
Bir kere şunu soylemek gerek; erkekleri kadınlardan soğutan nedenler fiziksel ozellikleirnden cok kişiliğimizle ilgili. Yani biraz daha bakımlı olsak yeter!

• Kıllar erkek vucuduna ait olmalı. Ozellikle bıyık favori ayak parmaklarının uzerindeki ve beldeki kıllara dikkat! Erkekler bu konuda cok kıl!
• Tamam her daim topuklu giymenizi beklemiyorlar ama en azından ayakkabılarınız temiz ve bakımlı olmalı. Ve acık ayakkabı giyiyorsanız mutlaka tırnaklarımız ojeli olmalı.
• Bu arada yurumeyi
başaramıyorsanız topuklu da giymeyin.
• Farkında olmadan Notre Dame’ın kamburuna donuşmeyin; lutfen daima dik oturun.
• Tanda veya g-string cok rahat olmayabilir ama bari benekli kulotunuzun kotunuzun arkasından gozukmesine engel olun.
• Dekolte giyecekseniz onu taşımayı bilin. Giydikten sonra onu cekiştirip durmayın.
• Şeffaf sutyen askıları kurtarıcı değil; tam tersine cok cok itici erkeklerin gozunde. Davranışlara ceki duzen “Can cıkar huy cıkmaz” derler; ama biraz gayretle en azından belki torpulersiniz onları sinir eden yonlerinizi.
• Kız arkadaşınızla bir araya geldiğinizde fısıldaşmadan durmayı deneyin.
• Erkeklerin duyguları halkında konuşmaktan nefret ettiğini lutfen oğrenin artık.
• Şoforluk 1000 yıl gecse de erkeklerin gozunde erkekler mahsus olacak. O yuzden onların şoforluğunu eleştirmekten vazgecin.
• Kıskanclık sizi kendine guvensiz gostermekten başka işe yaramıyor.
• İlgi duyduğunuz erkeğin yanında rahat olmak isteseniz de cizgiydi aşmayın sarhoş olmayın.
• Erkeklerin gozunde trip = şımarıklık. Şımarık bir cocuk gibi gozukmek istediğinize emin misiniz? Erkeklerin favori cumleleri Haydi bu cumleleri bir kere olsun soylemedim demeyin. Galiba bu cumleler tum kadınların fabrika ayarlarında otomatik olarak yukleniyor.
ERKEKLERİ SİNİRLENDİREN SORULAR
• “Benimle niye ilgilenmiyordun?” Bunaltmayın.
• “Ne duşunuyordun?” Cevabı olmayan sorular sormayın.
• “Bu ne demek şimdi?” Her hareketinden derin anlamlar cıkarmayın.
• “Sence kilo almış mıyım?” Ona tartı muamelesi yapmayın.
• “Hmmm karar veremiyorum. Sence?” Kararsızlık abidesi olduğunuzu ona her fırsatta gostermeyin.
• “Bana anlatabilirisin.” Psikologluk mesleğini psikologlara bırakın.

ERKEKLERİN EN NEFRET ETTİKLERİ:
• Dır dır dır dır…
• Fark etmiyorlar sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Ucları cıkmış bozulmuş ojelere neredeyse hemen hepsi deli oluyor.
• Bebek gibi konuşmayı bebeklik yıllarınızda bırakmalıydınız. Şirinlik muskası halleriniz sadece ve sadece tuylerini diken diken ediyor.
• Kufurlu ‘Lan’lı konuşmalar da sizi bir o kadar itici yapıyor.
• Futbolu seviyor olabilirsiniz. Ama ahkam kesmeyin teknik direktorluğu erkeklere bırakın.
• Diğer kadınları aşağılamaya bayılıyoruz. Diyelim bundan vazgecemiyoruz; bari erkeklerin yanında değil kız arkadaşlarımızla yapalım.
DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR!
• Dudaklarımızı opulesi gosteriyor sandığımız parlatıcılar tam tersine onlara yapış yapış geliyor.
• Onların gozunde yaratmaya calıştığımız “ben diğer kadınlardan farklıyım” etkisi sadece tepki doğuruyor.
• Komik olmak icin yaptığız kıro taklitleri veya şiveli konuşmalar biz farkında olmasak da ortamı ısıtmıyor aksine buz gibi soğutuyor.
Alıntıdır.......