Ocak ayı sonunda yazdığımız incelemeye yani Erkekler Neden Aldatır? başlıklı yazımıza pek cok okuyucumuzdan cevap geldi. Cevapların ortak noktası; "bu roportaj yazımızda bahsedilen erkeklerin surekli olarak kadınları suclaması ya da kadınlardan beklentisi olması" uzerineydi. Okuyucularımız , "erkekler aldatmaya sadece bahane yaratıyor" diyorlar ve kadınların haksızlığa uğradığını duşunuyorlar.
Bunu okuyucularımızdan Banu Hanım, cok iyi bir şekilde ifade de etmiş. Birlikte okuyalım;
* Aşağıdaki yazıma cevap yazarsanız memnun olurum. İyi calışmalar dilerim.
Merhaba,
"Erkekler neden aldatır" makalenizi okudum. 3 tane erkek tiplemeniz var. Gunumuzun erkek ornekleri bunlar. Demişsiniz ki kadınlara kendinizi olcun tartın ve ona gore karar verin. Hata sizde mi? diye.
Sorarım size;
Her zaman guclu, yakışıklı ve erkek olduğunu hissettirmeli,
Onunla bir cocukmuş gibi her zaman ilgilenmeli,
Seks ortamını taze tutmak icin fantazili ortamlar yaratmalı,
Ailesi, cevresi, kendisini eleştirmekten vazgecmeli,
vesaire vesaire vesaire......
Diyelim kadın tum bunları başarıyla yaptı. Sizce erkek aldatmazmı yani şimdi?
Belirli bir yaşa gelmiş, kariyer sahibi, cebinde parası, altında arabası, esprili, giyimiyle mukemmel, karizmatik bir erkeğin aldatmaması mumkun mu? Hele ki uzun sureli bir evlilikte veya evlilik şart mı yani ilişkide.
Bence evlenmeden uzun ilişkiler yaşamış erkekler de aldatabilir. Olay uzun sureli olmasında mı yatıyor yoksa?
Tamam bunun bir de karşı tarafı var. Yani birlikte aldattığı kişi olan kadın da var. Yani kadın da aldatıyor.
Ama gene de sorarım size; gururlu, şerefli, kendine saygısı olan kadınların yani aldatmayan kadınların sucu ne?
Her gun mukemmel olmak mumkun mu yani? Ya da aman kocam aldatmasın diye mukemmel olmaya calışmak kadını yıpratmayacak mı? Lutfen soyleyin bana 10 yılı aşkın ilişkilerde aldatmayan erkek var mı? Hic bununla ilgili araştırma yaptınız mı? Bir kere erkek aldatmışsa gene aldatır mı sizce?
Evet. Ben de aldatıldım. 10 ay oldu oğreneli. Şimdi pişman ve bana karşı mukemmel davranıyor. İlişkimiz mukemmel. Ve sanki tekrardan cıkıyormuş gibi, aşkımızı yeniden yaşıyoruz. Guluyor, geziyor başbaşa vakit geciriyoruz ki, bugune kadar da zaten oyleydik aslında.
Bana sebep olarak dedi ki;
sadece benim icin cok kolaydı, her dediğime he diyor benden birşeyler beklemiyordu. Ama seninle olunca icimde duygu var. Yani onunla yattığımda sonrası giyinip cıkıyorsun hicbir uğraşı gerektirmiyor. Ama seninleyken seviştikten sonra sarılıp uyuyoruz. Sana sevgi gostermek zorundayım ama ona hicbir şey. Seninle duygu var onda yok.
Bu ne demek şimdi. Peki bundan sonra tekrarlanır mı sizce? Benim kafamdaki soru ve korkum bu işte.
Affetmeye karar verdim ve affettim. Şimdi ilişkim super. (Ha bu arada 10 senelik evliyim. Oncesinde 5 yıl da birlikte cıkmışlığımız var). Bugune kadar hemen herşeyi onunla yaşadık. Cinselliğimiz mukemmel. Onun icin de oyle olduğuna eminim. Beni korkutan da bu. Benden kopamamasının sebebi mukemmel anılar ve yeni anılar yaratabilecek bir kişiyim. Onu iyi temsil ediyorum. Ya! Gene yapar mı sizce?
Bu konu boyle uzar gider. İşte durum bu.
Saygılar,
Sevgili okuyucularımız, Banu Hanım�a bu mailinizi yayınlayalım mı? Diye sorduğumuzda �Neden olmasın? Hem belki bu konuda daha tecrubeli birileri sorumu yanıtlar� şeklinde cevap verdi. Şimdi sizlere soruyoruz. Siz ne dersiniz?
Erkek aldattığında affedilmeli midir? Affedilirse bir daha yapar mı? Kadının mukemmel olmaya calışması mı gereklidir?
Sonsoz olarak belirtmek istediğimiz bir husus da şu; okuyucularımızın bahsettiği roportaj-yazıyı yayınlarken, bu yazının icinden �ilişkinin mukemmelliği icin hep kadınlar uğraşmalıdır� sonucu cıksın diye duşunmedik. Sadece bu konuda 3 farklı erkeğin goruşlerini sunduk. Bu goruşleri bilmenin kadınlara yine de bir duşunme fırsatı yaratmasını umduk. Fena da olmadı. Değil mi?
Alıntıdır....
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Affedilen Erkek Yeniden Aldatır mı??
-
13-09-2019, 20:13:12