Evliliği Kurtarma Formulu ile size bu kitapta bulunan yontemlerle evliğinizi kurtarmanızı ve evlilik hayatinizi daha da duzenli hale getirmenize olanak sağlıyor. Bu Evliliği Kurtarma Formulu urunu sadece Bayanlar icin hazırlanmıştır. Bir cok terapi ile orneğin tanıtım sayfalarında vermiş oldukları bilgilere gore 8 saati 100 dolardan 800 dolarlık anlatım mevcuttur ve bu anlatımda tek seferde ve makul orandadır. Boşanma sureclerini hepimiz biliyoruz. Davalar, miras sorunu ve başka bircok neden. Evlilik danışmanına gitmeden kendi kendinize bircok sorunu halledebileceksiniz.

Kotu Giden Evliliğinizi Kurtarmak
Toplamda 20 bolumden oluşan bu kitaptan yani Evliliği Kurtarma Formulu kitabından elde edeceğiniz bilgi ve becerilerden bazıları aşağıdaki gibidir:
 Eşinizin hoşunuza gitmeyen davranışlarını değiştirmesini sağlamak.
 Eşinizin size yeniden aşık olmasını sağlayacak yontemleri keşfetmek.
 Eşinizle olan muhabbetinizi, iletişiminizi olumlu yonde geliştirecek yontemler.
 Cinsel sorunlarınızı aşmanız ve cinsel yaşantınızı olumlu yonde geliştirmeniz icin oneriler.
 Aldatma olayından sonra evliliğinizi ayakta tutmanıza yardımcı olacak yontemler.
 Aldatılmanın kotu etkileriyle başa cıkmanıza yardım eden oneriler.
 Stresle başa cıkmak ve duygularınızı kontrol etmek.
 Rahatlamak ve mutlu olmak icin basit ve guclu psikolojik yontemler.
 Evlilik krizleriyle başa cıkmak.
 Eşinizle aynı evde yaşamayı bıraktıysanız, evliliğinizi kurtarmanın yollarını oğrenmek.
 Heyecanlı, aşk ve sevgi dolu bir ilişkinin sırları.
 Evlilikte yapılan ve yapılmaması gereken 7 hata.
 Gerginlik ve stres yonetimi.
 Sizi sinirlendiren olaylar karşısında nasıl tepki vermeniz gerektiğini oğrenmek.
 İş hayatının evliliğe etkileri ve meydana gelen kotu etkilerden evliliğinizi korumanın yolları.
 Eşinizden gelen eleştirileri ve saldırıları yanıtlamanın puf noktaları.
 Bağımlılık, depresyon ve olum gibi şeylerin meydana getirdiği evlilik krizlerini aşmak.
 Orta evlilik kriziyle başa cıkmak ve ilişkiye yeniden heyecan katmak.

.:: Ayrıntılı Bilgi İcin Tıklayınız ::.