Merhaba bayan arkadaşlar amacım burada rencide etmek değil sadece netten bi yazı gordum ve bu yazının dogru olup olmadıgını dogrulamak istedim siz bayan uyeler tarafından cunku bu adamın yazdıklarını ben yaşadım ve cidden dogru gordum ama siz bayanlarında fikirlerini alayım istedim . argo ve kotu yazılan yerleri noktaladım isteyen varsa kimin yazdıgını ve nereden aldıgımı soylesin ozel mesaj atarım. biraz uzun bi yazı ama lutfen okuyup yorum atarsanız sevinirim.
Dişi-Erkek ergenliği
Evet beyler, tahmininiz ve verdiğim soz uzre dişilerin ergenlik donemiyle alakalı yazımı paylaşıyorum...
Bu yazıda dikkat etmeniz gereken en onemli husus, onceden neyken bu donemle neye donuşmeleridir...
Durduk yere trip atan, nedenini bilmediğiniz halde sizden soğuyan, surekli erkeklerin yavşadığı bir tipe nasıl donuştuklerini izleyeceksiniz...
Bu onlar icin bir farklılaşma donemidir...
Onları yerden yere vursam da, tırtıl olmalarına rağmen hayattaki rollerini birden kelebek olmaya itmeleri nedeniyle cok buyuk bir başarıya ulaşırlar bu donemde...
Yaklaşık 10 yıldır ezilmeleri sonucunda ellerine bu kadar buyuk bir guc gecmesi onların gotunu ister istemez kaldırmıştır...
Gucten kastım sadece ''.., .., ..''dir...
Size bunları anlatmamın sebebi o gucun etki alanından cıkmanıza yardımcı olabilmektir.
Yine sacma detaylar ve ağır bir dil olmayacak ; bizi ne ilgilendiriyorsa ona yoğunlaşacağız...
Uzun zaman beklediğiniz, buna değeceğini duşunduğum ve nihayet gecebildiğimiz, ''dişilerde ergenlik donemi'' :
-Artık ergenliğe adapte olmuştur...
Yani ergenliğin getirdiği arsızlıgı gerek tecrube gerek de rol kesme yeteneği derken, gayet guzel bir şekilde bastırabilmiştir...
Bu konuda o kadar mukemmel bir kamufle olma orneği gostermiştir ki, erkekler onların cinsellige ihtiyacı olmadığını duşunmeye başlar.
Bu da erkeğin ozguvenini yıkan olaylardan birisidir...
Dişi, erkeğe ilgi gostermediği zaman, yıllarca asıp kesen erkeğin sut dokmuş kediye donduğunu gorduğunde ilk defa gucunu keşfetmeye başlar...
-Bu erkekleri iplememe olayının faydalarını gorduğunde ise erkeklere karşı ne kadar harika donanımlara sahip olduğunu keşfeder...
Sınıfta yahut bir ortamda dekolte giydiğinde ya da bile bile bacağını actığında tum erkeklerin ona caktırmadan kendisini kesmeye calıştığını gorur...
Bu da ona bu donanımların gucunu gosterirken, kendisini kusursuz hissetmesine sebep olur.
-Kezban bile olsa her ortamda yavşanan bir tipe donuşur...
Dolmuş beklerken durakta arkaunu suzerler, sokakta yururken erkekler arkasına gecip guluşurler, surekli olarak goğuslerine bakılır ve o da bunu hayvansı bir farkındalıkla biliyordur...
Yalnız bu iplememe rolune kendisini o kadar kaptırmıştır ki, haberi yokmuş gibi davranır.
-''Goster ama elletme'' kuralını farkeder...
O, bir taraflarını actığı surece vardır.
Bu nedenle surekli dekolte giyer, eteğini katlar, bedenini daha cok sergilemeye calışır.
Erkekleri cıldırtmaktan hoşlanır ; nasıl cıldırtmasın, erkeklerin cinsel zaafını tamamiyle oğrenmiştir.
Ancak bunlar genel olarak toplum tarafından ''........'' damgası yemekten cok korkarlar ; bu nedenle sadece gosterirler.
Elletme olayını ise yapmalarına gerek yoktur, cunku azgınlıklarıyla erkeklere oranla cok cok coo..k yuksek bir başarıyla mucadele edebilmektedirler...
-Cinsellikten sadece psikolojik zevk alırlar...
Zevk aldıkları nokta yanaklardır.
Bu işi kendi başlarına da yapabilirler ve erkeklerin ..... cok daha etkili olur...
Bu da azgınlıklarını bastırmaları icin kullandıkları onemli bir yoldur...
-Her gun kesildikleri yetmiyormuş gibi surekli olarak ''Cok guzelsin'', ''Cok tatlısın'', ''Cok şekersin, şekerci mi baban senin zuahahahahahah'' gibi ithamlarla karşı karşıya kalırlar...
Surekli bu telkinler yollandığından onlara, en kezbanı bile artık yvonne strahovski gibi, sarah lancester gibi hissediyordur...
Bu da yetmiyormuş gibi her gun cıkma teklifi alırlar ; yurdum abazasından bol ne var ... ?
-Tamamen dişi olduklarını keşfederler...
Azgınlıklarıyla başa cıkamasalar bile gidip bir erkeğe ''Beni .........'' dediğinde erkeğin direk kabul edecegini bildiklerinden psikolojik olarak rahat hissederler...
-Aileleriyle kavga ederler surekli...
Cunku bilincaltına gore onlar sadece engellerdir...
Yıllarca asıl kapasitelerini gormelerine engel olmuş bu yaşam formlarına daha fazla saygı gostermelerine gerek yoktur, boyle duşunurler...
Surekli olarak aileleriyle kavgalı gezdiklerinden dolayı biraz daha acarlar vucudu, abazalara biraz daha yuz verirler...
Facebook'ta ''xd'' yapsa bile 50 beğeni alan kızlar boyle doğar...
-Bircok cıkma teklifi arasından birisini kabul ederler ve erkeğin saf aşkını hice sayarlar...
En kucuk soruya ''Pfff snne be slk .s.s'' yapıştırırlar...
Erkeğin yıprandığını fakat ondan da vazgecemediğini gordukce, bu ...... iyice egolarını tavana cıkarmaya başlamışlardır...
Erkeklere bircok pislik yaparlar, tek amacları intikamdır...
-Cıktıkları erkekten ayrılırlar, cocuğun arkalarından dağıttığını gordukce daha cok coşarlar...
''Erkekler ağlamaz'' felsefesine rağmen, erkeği bebekler gibi ağlatmaktan gurur duyarlar ve kariyerlerinin zirvesinde olduklarını duşunurler...
Burada bir yol ayrımı oluşur : ya '...........'' mantığıyla aşagılık duygularını artık dışarı vurup ...... başlarlar ya da tam ayarı tutturup erkekleri cıldırtırken aynı anda kendi tabirleriyle namuslu kalmaya devam ederler...
-Bu donem onların başyapıtıdır ; guclu olduklarını gun ve gun hissederler...
Onceden tartışmalarda ağızlarına ...... erkeklerin ''Kız olmasaydın bir şey soylerdim de yeaaaa'' gibisinden ithamlarla dişi olmanın verdiği ayrıcalığı yuzlerini vurmasıyla bunu tekrar tekrar hatırlarlar...
Erkekleri tartışmada .........
Erkeklerdeki ozguvenin sıfırlanması nedeniyle, erkekler fazla usteleyemezler...
Usteleseler dahi, cevap bellidir : ''Pff snne be slk .s.s'', ''Sn km oldnu snıyorsn .s.s'' ...
Artık dişiler resmen baskındır...
-Ancak sonuna kadar da haklılar...
Değersiz olduğunuzu duşunurken, kezban olsanız bile birden zirve noktasına cıksanız neler olurdu ?
Aynen bunlar olurdu...
Ancak siz benimle tanıştınız...
Artık onları kralice olduklarını sandıkları tahtlarından indirmenizin zamanı geldi...
İlgiye o kadar alışkındırlar ki, onlara karşı en buyuk silahınız iplememektir..
iplemeyesiniz diye veriyorum size bu on bilgileri...
Muhteşem bir intikam potansiyelleri var...
Size sadece bir intikam objesi olarak bakıyorlar ; o nedenle ''Sadece aptal erkekler kızlara aşık olur... ''
yapmanız gereken ihtiyaclarınızı karşılamaktır...
Gerek ......, gerek sosyal...
Kendinizi kaptırdığınız an tum cekiciliğiniz ve cool kişiliğiniz kaybolur onlara gore...
Ne olduğunu anlamadan bir bakarsınız mesajlara cevap gelmiyor, cok gec cevap geliyor, bazı mesajlarınızı sizi adam yerine koyup iplemiyor bile...
İşte bu intikam furyasının icine girdiğinizin uyarısıdır sizlere...
Not: Bu kısa surede yuksek ilginin getirdiği şey ozguven değildir...
Yine acizdir, yine ozguveni sıfırdır dişinin...
Ancak bilinc o işe yaramaz duyguları bastırmıştır...
Ben size o duyguları gun ışığına cıkarmanızın teknikleri uzerinde duracağım...
Emin olun, hicbir savunma mekanizmasıyla karşılaşmadan ilgili ve tutkulu bir aşığa donuştureceksiniz onu...
Neslimiz yalanlarla buyudu...
Birgun bir kadınla mutlu olacağınız yalanını hic acımadan soylediler size...
Kafanızda kadının kutsal olmasıyla ilgili bircok tabu oluşturuldu...
Benim bu yazıyı yazmamdaki tek amacım o tabuları yıkıp, gercek değerinizin farkına varmanız ve aynı Zamanda dişilerin işlerine geldikleri icin nesiller boyunca kendi turlerini ne kadar abarttıklarını gormeniz...
Anneniz dahi yeri geldiğinde sizi turunun iyiliği icin sattı.
Bunu bile bile yapmadı tabii ki...
Ona bunu bilincaltı yaptırdı...
Binlerce yıldır suren erkek eğemenliğine karşı dişi bilincaltının erkekleri yoketmek istediği bir zamanda yaşadığınız icin isterseniz ağlayıp sızlayabilirsiniz, isyan edebilirsiniz, şanssız olduğunuzu duşunebilirsiniz, kaderin size oynadığı bir oyun olduğunu duşunebilirsiniz, hayatın kendisine kufur edebilirsiniz...
Ancak benim tercihim yanımda olmanız ve birlikte bu dişi egemenliğini sonlandırmamızdan yana...
Bu yazının yazılış sebebinin sadece karı kız tavlamak olmadığını başından soyledim...
Size sizden saklanan ozguveninizi ve asıl kişiliğinizi geri vereceğim...
Bunu hızlı bir şekilde yapmak mumkun olsa emin olun onu yapardım, ancak en hızlısı bu...
Benim de tek amacım en hızlı şekilde size sizi ve sizin yeryuzunde silik bir şekilde yaşamanızı isteyen yaratıkların gercek yuzunu gosterdikten sonra onları dize getirmenin yontemlerini sizlere oğretmek...
Kendi kapasitenizi bulduğunuzda, bugune kadar boşa yaşadığınız icin kendinize cok kufredeceksiniz...
Neden bugune kadar boyle bir yazı yazmadığım icin bana da kufur ettiğiniz olacak...
Fakat yaşadığınız tum hayalkırıklıklarına değecek bu blog ; burada dostlarım, yeniden doğacaksınız...
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Kadınların Buyume Donemiyle İlgili Bu Yazılanlar Dogrumu[Yardım]
-
13-09-2019, 20:10:07