Dikkatli olun! Bu sozler ilişkinizin bitmesini sağlayabilir.

Mutlu bir sevgililik donemi ardından filmlerdeki gibi gorkemli bir duğunle evlendiniz. Cok mutluydunuz ki aranız git gide bozulmaya başladı. Kavgalarınız sıklaştı. Sebebi sizin farkında olmadan soylediğiniz sozler olabilir mi?

İşte evliliği bitiren en tehlikeli sozler!

Ben Biliyordum

Bu sozu aslında her evli cift birbirine soyler. Ben demiştim ben soylemiştim ya da ben biliyordum gibi cumleler, oldukca itici ve sert olduğu icin evliliğinizin bitmesine neden olabilir.

Keşke…

Evlilikte asla eşinize keşke ile başlayan cumleler kurmayın. Bu onunla birlikte olduktan hoşlanmadığınız anlamına gelebilir. Eşiniz kendini bir hata gibi gorebilir. Keşke kelimesi her zaman bir cok kavganın başlangıcıdır.

Onun kocası boyle yapıyor

Bu cumle eşinizi gaza getirmek yerine demoralize eder. Surekli başkalarıyla karşılaştırmanız eşinizin kendine olan guvenini sarsacağından tehlikeli bir kavgaya neden olabilir.

Sen yapamazsın, ver bana

Erkeklerin kendileriyle ovunduğu bir konuda bu cumleyi soylerseniz buyuk bir kavgaya hazırlıklı olmalısınız.

Ona da boyle yapıyor muydun?

Kıskanclık bir ilişkiyi yiyip bitiren en tehlikeli duygudur. Eğer eşinize eski gecmişini hatırlatacak sorular soruyorsanız cok buyuk bir kavgaya zemin hazırlamış olursunuz. Eğer eski ilişkisi hakkında bazı şeyler kafanızı kurcalıyorsa şunu duşunun. O artık sizinle evli!

Senin icin yapmıştım!

Yaptığınız iyiliği ya da fedakarlığı bu şekilde bir cumleyle gozler onune sermeniz hic hoş olmayacak. Onun icin bir cok şey yapmış olabilirsiniz. Ama unutmayın karşılıksız yapılan iyilik kadar guzel bir şey yoktur. Eğer sıkıntılı bir durum varsa bunu acık acık eşinizle konuşmalısınız.