Arkadaşlar oncelikle hepinize selamlar.
Bayan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım olduğu icin bu konuyu actım.
Olayımız şoyle başlıyor ;
Sevdiğim kızla bi arkadaşım aracılığı ile tanıştırıldım.
Ayrı şehirlerde yaşıyoruz yaklaşık 3 aydır cıkıyoruz.
3 aylık surecte Turkiyenin 3 farklı şehrinde buluşabildik =))
Peşinden şehir şehir geziyorum anlayacağınız.
Cidden inanılmaz derecede mutlu ediyorum oda bunun farkında inanılmaz yakıştığımızı soluyor herkes.
Fakat gel gelelimki yanımda sut dokmuş kedi gibi masum olan sevdiğim kız
telefonda bir leopara donuşuyor. Hakaret bağırma felan hatasını anlar diye ses etmedim başlarda. Anlamadı hatasını bende bagrındım aynı şekilde gene anlamadı.
3 kere terkettim bırakmadı peşimi Yalvarıyor ağlıyor bi şekilde kanıma giriyor affettiriyor kendini. Neden o zaman bana bole yapıyorsun diyorum sinir ediyorsun beni diyor yanımda kedi oluyorsun telefonda neden bolesin diyorum bilmiyorum diyor. ( Gunde yarım saat felan konuşuyoruz maximum )
Birde yeni insanlarla tanışmayı ortamlara girmeyi inanılmaz seviyor.
Gozu birazda dışarda diyebiliriz. Zaten aramız uzak ayda bir veya 2 haftada
bir goruşebiliyoruz.Beni aldattığını duşunuyorum Bunu acıkcada soledim yuzune duşunmen bile yanlış ben seni seviyorum diyor.Gece uykularım kacıyor erkek halimle aldatılacağım diye.Ama cok seviyorum cidden ters konuşsada kırsada bir cumle ile ole bir gonlunu alıyorki insanın anlatamam...
Yeni universiteye başladı yeni bir ortamı var cok bakanı var cıkma teklif eden bile olmuş. Ne olacağını bilmiyorum benim peşimden neden geliyor onuda bilmiyorum.
Ne param var ne pulum var tipim desen hic yok. Sadece kendince durust yaşayan sade bir vatandaşım benden beklentisi nedir bu kızın ?
Orta yollu bir uni mezunuyum calışıyorum kendi capımda.
Hayırlı bir kısmet diye bekletse zaten universitede orda da bulabilir.
Para desen param yok. Tip desen tipim yok tek vasfım cok durust olmam aşırı durust. Başka bir vasfım yok.
Acaba gonul mu eğlendiriyor gercekten mi seviyor yoksa beni yedek olarak mı bekletiyor orda birini bulduda.
Ne yapacak ne olacak bu işin sonu gercekten bilmiyorum...
Bayan arkadaşlar durum bundan ibaret bi fikirlerinizi paylaşında sizce ne olabilir?
Uzakta bir erkek neden beklenir veya bekletilir?
Cidden seven insan sevdiğini bu kadar kırarmı uzermi ?
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Bayan arkadaşlar yardımınız lazım....
-
13-09-2019, 19:33:18