Her yıl yırtık dondan cıkarcasına gelen sevgilisi olan olmayan her insanı tribe sokan meşhur 14 şubat neredeyse geldi cattı ve siz daha hediye alamadınız, almaya vaktiniz, hevesiniz, paranız yok ama bahaneniz cok değil mi? Peki ya kul yutmazlığıyla ovunen hatunlara nasıl bahaneleriniz var? İşte hemcinslerinizin evrenselleşmiş bahaneleri;

Klasik Erkek

Sanarsın yılların ekonomisti neymiş efenim “Bunlar kapitalizmin oyunu urun satmaya calışıp kendilerine pazar yaratıyorlar”mış aman paşam sanki gunluk yaşamda hic kapitalizme papuc bırakmıyorsun cakal seni.

Aşk Boceği Erkek

“Ben seni sadece bugun değil her gun seviyorum aşkım balım aşkitom boceğim” diyen şayet normal gunlerde de hoşluk yapıyorsa hafif şiddetli trip yiyip durumu kurtarabilitesi olan erkek tipidir. İlişkiye yeni başlamış ciftlerde gorulur. Ama bu bahaneyle hatunun dırdırından kurtulamazsınız benden soylemesi.

Egoist Erkek

Egolarına halay cektire cektire ortalıkta gezinen erkek tipidir ki “Benden daha iyi hediye mi olur, sana kendimi hediye ediyorum” bahanesiyle kollarını acıp sıkı sıkı sarılır. Hatunun sabrını fena zorlayan bahanedir. Şayet kız fazla aşıksa hemen yumuşar ama ilişkinin ilerleyen zamanlarında başakakılma durumu yuksektir.

Cimri Erkek

14 şubatta ve arefesinde fiyat artışı yuzunden “Aşkım 14 Şubatta alacağım hediyenin parasıyla 15 şubatta daha guzel bir şeyler alırım” diyen duygudan yoksun erkek modeli. Şiddetle trip yer toparlaması zor gorunuyor.

Kurnaz Erkek

10 şubatta sevgilisinden ayrılıp 15 şubatta barışan sevgili tipidir. Ancak bazı durumlarda ters tepebilir barışmak icin daha cok masrafa girildiği de gorulmuştur her kız tipine uygulanmaması tavsiye edilir.

Marjinal Erkek

Bu erkeklerin sevgilileri de marjinaldir ve ozel gunu kutladıkları zaman sıradan ve monoton olduklarını duşunurler.“Biz herkes gibi muck muck ilişki yaşayamayız" triplerine girip Lennon gozluklerini takıp Kadıkoy ve Taksimde konuşlanırlar, bu konuda Emolarla yarışacak potansiyeldeler.

Maco Erkek

“Hediye de neymiş, bize ters cicek falan, gevşek miyim ben?” diye bahanelerle gelen mahallenin bıckın delikanlısı tribinde olan erkek tipidir. Bu tip erkeğe hediye aldırmak imkansızdır. Hatundan olağanustu tepki alır en hafifi 1 hafta dırdır olarak kayıtlara gecer.

Yardımsever Erkek

"O parayla ac doyururuz.” Sadakayla hediyeyi birbirine karıştıran erkek modelidir. Kızların “aayyy yazıııkkk” diyen vicdanına oynar. Hatundan “onunla bu farklı şeyler taaam mı” tribi yese bile mantıklı acıklamalar yapacaktır ve hatuna sac baş yolduracaktır.

Altıntı