Ah erkekler…Ah erkekler diyoruz ve konumuza başlıyoruz.
Erkekleri elde etmek zor değil ancak soz konusu erkekleri elde tutmak olduğunda işler değişiyor. Bir erkeği avucunuzun icine kolayca alabilirsiniz ancak onu orada zapt etmeniz pek de kolay olmayacaktır. Yapıları gereği erkekler cok eşlilik peşinde. İnkar sesleri mi cıkıyor orada. Hadi canım yapmayın. Elinizi vicdanınıza koyun. Hangi erkek başka bir kadına hemencik hayır der ki..
Her neyse. Donelim erkekleri elde etmek ve elde tutmak konumuza. Bir erkek her şeyi ile, tamamen sizin olmuş gibi davranabilir. Onu sahiplenir, sizi hic bırakmayacağını sanırsınız. Oysa erkekler, kadınların hic ummadığı anda gitmeyi tercih ediyor. Sevdiğiniz erkek, sizce ortada hicbir neden yokken, cekip gidiyorsa bunun altında yatan, gecmişi uzun bir neden vardır mutlaka.
Erkekleri elde tutmak icin, onların gonullerini sık sık okşamak gerekiyor. Erkekler ego en yuksek seviyededir. Ve kadınlara duşen gorev de sık sık bu egoyu beslemektir. Yapacağınız şey aslında o kadar basit ki sevgili hanımlar…
Erkekler, onların sevdiği sozleri soyleyin…
Bir erkeği elinizde tutmak icin, onu kendi sınırlarınızdan uzaklaştırmamalısınız. Bunu yapmak icin de tatlı dilden yararlanmalısınız.
Erkekler bunları duymaya bayılır sevgili hanımlar. Eşinize ya da sevgilinize arada bir cok yakışıklı bir erkek olduğunu soyleyin. Evet, belki de hic yakışlı bi erkek değildir. Hatta yakışlı kelimesi uzerinde sırıtabilir. Ama biz kadınlar bir erkeğin yakışlı olduğunu soyleyeceksek inandırmasını da biliriz..
Her erkek yakışıklı olmak, en azından kendini yakışıklı sanmak ister. O halde zaman zaman ona yakışıklı, cekici, erişilmez bir erkek olduğunu soyleyin ve bu şekilde sizin ona hayran olduğunuzu sanarak yanınızda kalmaya devam etsin.
Size hediye aldığında, eve ekmek getirdiğinde, sizi gitmek istediğiniz yere ulaştırdığında, size para verdiğinde ve daha pek cok yardımında ona icten bir teşşekkuru cok gormeyin sevgili hanımlar. Teşekkur ederim, sağol aşkım, iyi ki varsın, eline sağlık, cok guzel yaptın gibi sozler soyleyerek onun yureğini okşayabilirsiniz. Erkekler teşekkuru sever..
Sana guveniyorum, yanından kendimi iyi hissediyorum, beni mutlu ediyorsun, her zaman seninleyim, hep yanındayım, dinliyorum, canın mı sıkkın, benimle paylaşabilirsin gibi cumleler erkekleri mutlu eder.. kaynak
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Erkekleri elde tutmak
-
13-09-2019, 19:26:07