Eğer sevgilinizin yazdıkları zaman zaman size de anlaşılmaz geliyorsa aşağıdaki ipuclarından yardım alabilirsiniz.

Mesaj: Aslında pek bir şey ifade etmeyen ancak sizi cevap vermeye zorlayacak birkac kelimeden oluşabilir. Orneğin; “Selam”, “N’aber?” veya “Ne yapıyorsun?”

Cevirisi: Bu erkek sizinle ilgilendiğini bilmenizi istiyor. Aynı şekilde o da aklınızda kalmayı garantilemeye calışıyor.

Ne yapmalısınız? Belli ki egosunun biraz pohpohlanmaya ihtiyacı var. Ona eğlenceli bir yanıt yazarak hem onun egosunu okşamış hem de kucuk flort oyununu surdurmuş olursunuz.

Mesaj: “Bu akşam ne yapıyorsun?” veya “Bu hafta sonu kızlarla planın var oyle değil mi?” gibi bir mesaj gonderebilir.

Cevirisi: Ciddi bir adım atmadan once sizin tepkinizi olcmek istiyor.

Ne yapmalısınız? Onu anlamamış gibi yapabilirsiniz. “Aklında ne var?” gibi bir yanıt yazarak gercek niyetini anlamaya calıştığınızı belli edebilirsiniz.

Mesaj: Bir turlu anlayamadığınız ve sembollerden veya eksik harflerden oluşan bir mesaj moralinizi bozabilir. Orneğin; “?”

Cevirisi: Birbirinizin aklını okuduğunuzu duşunuyor olabilir. Bu nedenle mutlaka acık olması gerektiğini duşunmuyor.

Ne yapmalısınız? Ona hÂl aynı dalga boyunda olduğunuzu hissettiren ama attığı mesajın ne anlama geldiğini anlayamadığınızı belirten bir mesajla karşılık vermeyi deneyin. Orneğin; “Gunaydın, ayılamamış olabilir misin? En iyisi ara beni.”

Mesaj: Filmlerden sectiği sacma alıntı cumlelerden oluşan bir mesaj gonderebilir.

Cevirisi:Erkekler beğendikleri bir filmde kullanılan sozleri ezberlemek icin birbirleriyle yarışırlar. Bunlardan birini gondermiş olması sizinle flort etmeye calıştığını gosterir. Size ne kadar komik olduğunu gostermeyi denediğini bilin.

Ne yapmalısınız? Sizi etkilemeye calışmasının dışında, hangi filmden soz ettiğini bilip bilmediğinizi de test ediyor. Yazdığı alıntıyı Google’dan aratın ve nereden olduğunu oğrenerek karşılık verin. Şansınız yaver gitmiyorsa siz de komik olduğunu duşunduğunuz bir filmden bir cumle gonderebilirsiniz.

Mesaj: Onu bir yere davet ettiğinizde evet veya hayır gibi net bir cevap vermektense, “Bu da bir secenek olabilir” veya “Belki” gibi bir cumle kurabilir.

Cevirisi: Bu tur bir mesaj, sizinle ozel bir plan yapmayı duşunmediğini ve sorunuzu geciştirmeye calıştığını gosterir.

Ne yapmalısınız? Ondan hoşlanıyorsanız davetinize acık ve net bir cevap vermemiş olmasının sizi durdurmasına izin vermeyin. Ona “Pekala, uygun olduğunda beni haberdar edersin” veya “En iyisi ben karar vereyim” diyebilirsiniz.

kaynak