MIRANDA KERR
Miranda Kerr, insanın sevilebilmesi icin ilk once kendisini gercekten sevmesi gerektiğini duşunuyor. Kerr, "Ben kendimi sevmezsem, kimse beni sevmez; ben buna inanıyorum. Ben, ışık ve aşktan oluşan bir canlıyım. Ve hayatıma giren her insana da bunu olabildiğince yansıtıyorum" diyor.
ADRIANA LIMA
Adriana Lima, insanın mutlu olması icin hayatındaki kişinin cok onemli olduğuna inananlardan. Lima, "Bence gercekten sevilmeye layık olanlar, sizi mutlu eden insanlar. Sizin en iyi yonlerinizi ortaya cıkaran insanlarla zaman gecirin ve onlarla birlikte olun" diye konuşuyor.
MOLLY SIMS BUNDCHEN
Podyumlardan sonra oyunculukta da başarıyı yakalayan Molly Sims, kendisine değer vermeyenin aşkta da şansı olmadığını duşunuyor. Sims, "Kendimi dunyadaki herkesten ve her şeyden daha cok seviyorum. Ben kendimi korumazsam kimse beni korumaz" diyor.
ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY
Her insanın ozel olduğuna inanan ve kendisine değer vermeyen insanları hayatına sokmadığını soyleyen Rosie Huntington-Whiteley, "Size herhangi biriymişsiniz gibi davrananlarla birlikte olmayın. Kıymetinizi bileni hayatınıza sokun" diye konuşuyor.
GISELE BUNDCHEN
Podyumların en parlak isimlerinden biri olan Gisele Bundchen, aşk ve sevgi konusunda sık sık Twitter'da yorumlar yapıyor. Bundchen, "Aşk cok zor. Sevmek de cok zor. Esas onemlisi her yeni tanıştığınız insana en başından itibaren iyi davranabilmek. İyi ve kibar olmak dunyanın en zor savaşı" diyor.
Kaynak
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Unlu kadınlardan aşk tavsiyeleri
-
13-09-2019, 19:25:47